OZELS Smartwatch Bluetooth-Beszélő Óra Nagy kijelző, high-end Intelligens Ellenőrző smatwatch (Szín : B)

OZELS Smartwatch Bluetooth-Beszélő Óra Nagy kijelző, high-end Intelligens Ellenőrző smatwatch (Szín : B)

HUF 1.67

Összeg

4 G független hívás online smart óra helyett mobiltelefon önállóan dolgozni, hálózat gyors beépített 4 G támogatás SIM-kártya foglalat, élvezze a kihangosított hívások bármikor, bárhol, használják a különböző online alkalmazásokA GPS pontos helymeghatározás, praktikus, kényelmes navigációs, így nem fog eltévedni, az óra szervezet célja a IP67 védelmi szintet, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a kedvenc vízi sportok jobb, mint valaha.A Fitness alkalmazás Nézni lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a fejlődés felé a célok bármikor.A Fitness alkalmazás érhető el a Watch főképernyőjén, amely számos követési tevékenységek.Futás, kerékpározás, gyaloglás, úszás, beleértve a kedvenc sport, mint a foci, kosárlabda, röplabda, valamint a legnépszerűbb sport a világon.Az, hogy időt kell élvezni a szabadtéri tevékenységeket, hagyja a töltőt otthon, a karóra 780 m Ah akkumulátor többre is képes.A 780 m Ah akkumulátor lehetővé teszi, hogy a váltás a különböző funkciókat, alkalmazásokat, anélkül, hogy aggódnia kellene hatalmi kérdéseket.Az újonnan tervezett nagy 1.88 hüvelykes kijelző biztosítja a zavartalan élményt, amely lehetővé teszi, hogy a dolgokat gyorsabb, simább.A megjelenés minden képernyő nagyon jó, tökéletes, ragyogó tisztaság, minden lehetőségre, majd lapozzunk az instant, könnyedén. 4 G független hívás online smart óra helyett mobiltelefon önállóan dolgozni, hálózat gyors beépített 4 G támogatás SIM-kártya foglalat, élvezze a kihangosított hívások bármikor, bárhol, használják a különböző online alkalmazások.A GPS pontos helymeghatározás, praktikus, kényelmes navigációs, így nem fog eltévedni, az óra szervezet célja a IP67 védelmi szintet, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a kedvenc vízi sportok jobb, mint valaha.A Fitness alkalmazás Nézni lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a fejlődés felé a célok bármikor.A Fitness alkalmazás érhető el a Watch főképernyőjén, amely számos követési tevékenységek.Futás, kerékpározás, gyaloglás, úszás, beleértve a kedvenc sport, mint a foci, kosárlabda, röplabda, valamint a legnépszerűbb sport a világon.Az, hogy időt kell élvezni a szabadtéri tevékenységeket, hagyja a töltőt otthon, a karóra 780 m Ah akkumulátor többre is képes.A 780 m Ah akkumulátor lehetővé teszi, hogy a váltás a különböző funkciókat, alkalmazásokat, anélkül, hogy aggódnia kellene hatalmi kérdéseket.


Jellemzők

Screen:
1.39 AMOLED
Resolution:
454*454 pixels
Strap:
TPU
Waterproof rating:
IP67
Dial diameter:
4.8 cm/1.89 inch
Dial thickness:
1.56 cm/0.61 inch
SIM card:
Nano SIM
GPS:
GPS/GLONASS
Camera:
8.0MP (5.0MP software update)
Operating system:
Android 7.1.1
Battery:
800mAh
Battery type:
polymer battery
Standby time:
5-7 days
Audio file format:
Mp3, wma, flac
Video file format:
Mp4, rmvb, rm
Picture format:
jpg, png, gif
Data transmission:
Pogo pin
Other functions:
dual systems, pedometer, heart rate measurement, information, music synchronization function, map, weather, alarm clock, recorder, calendar, voice search, etc.
notes:
Daily waterproof (not suitable for showering and swimming). Do not press any buttons in the water.:
There is an error of 1-2 cm in manual measurement.:
Due to the light of the photo or other reasons, there may be slight differences between the picture and the actual product. Please refer to the actual product. Thank you!:
packing list:
1 * Smart watch:
1 * Charging cable:
1 * Screwdriver:
1 * Protective film:
1 * User Manual:
Dear buyer, thank you for purchasing our products. If you have any problems with receiving the products, you can notify us as soon as possible, and I will solve it for you immediately. Thank you again for your patronage, look forward to being your friend, and wish you all the best. :

Termékek a kategóriában