berjaya 13 oz Virág Alakú Kerámia Bögre, Szalmával, majd Fedő Nagy Kapacitású Kávé lakberendezési Ajándék (kék)

berjaya 13 oz Virág Alakú Kerámia Bögre, Szalmával, majd Fedő Nagy Kapacitású Kávé lakberendezési Ajándék (kék)

HUF 1.67

Összeg

Virág alakú BögreKerámia Bögre Kávé.Desszert Tányér, Csésze.Lakberendezési Ajándék.Specifikáció : Anyag : Ceramic Capacity : 400 ML Stílus : Modern Formája : mint egy virág Demension(magasság,kaliber) : Lásd a képen Származási hely : KN-Típus : Kávés Bögre ,víz cup Accessories : A Szalma Szín : Szín : sárga/narancs/Rózsaszín/ Blue Suitable : Felnőttek, Gyerekek Csomag tartalma : 1 csésze +1 straw Notes : 1.Az eltérés következtében a világítás, a képernyő-beállítások, a színe, ez a tétel lehet, hogy kicsit más a kép. Az oka, hogy különböző manuális mérési módszerek, kérem, engedje meg, kis méretű különbségek. Ez a termék egy kerámia termék.Kérjük, használjon egy puha ronggyal vagy szivaccsal tisztítsa.Nem tiszta ez a nehéz tárgyakat, hogy ne sértse a máz. Kerámia, kézműves termékek, a termék alkalmanként kis fekete foltok vagy kisebb hibák, mint például egyenetlen máz színe normális, nem befolyásolja a használatát 5. Megjegyzés : : nem Lehet tenni : Mosogatógép; Mikrohullámú sütő; Sterilizáló; Sütő (mivel az arany inlay).


Jellemzők

Material :
Ceramic
Capacity:
400ML
Style: Modern :
Shape:
like a flower
Demension(height,caliber):
See picture
Origin:
CN
Type:
Coffee Mug ,water cup
Accessories:
With Straw
Color:
Color
Suitable:
Adults, Children
Package includes:
1 cup +1 straw
Notes:
1.Due to the difference in lighting and screen settings, the color of this item may be slightly different from the picture. :
2. Due to different manual measurement methods, please allow slight size differences. :
3. This product is a ceramic product. Please use a soft cloth or sponge to clean it. Do not clean it with hard objects to avoid scratching the glaze. :
4. Ceramic craft products, the product occasionally has small black spots or small defects such as uneven glaze color are normal and do not affect the use :
5. Note:
Can't put in

Termékek a kategóriában

Spaghettiera A POT BARAZZONI
  • Új

Spaghettiera A POT BARAZZONI

HUF 27326.70

Acciaio inox 18 / 10Fabbricato in Italia.utilizzabile anche sullinduzione.utilizzabile anche per la cottura egy vaporeinduzione.La spaghettiera A POT é l'ideale per la cottura di ogni tipo