Wepetyo 200 Db Gyanta Gombok,Gyanta Gombok Kézműves,Gyanta Gomb Varrás,Vegyes Színes Gombok a DIY,Gyermekek Ruha(0.5 hüvelyk)

Wepetyo 200 Db Gyanta Gombok,Gyanta Gombok Kézműves,Gyanta Gomb Varrás,Vegyes Színes Gombok a DIY,Gyermekek Ruha(0.5 hüvelyk)

HUF 2.67

Összeg

?Termék Stílus : Ez egy gyanta gyöngyházfényű Kenyeret! sötét szeme gomb200 Db gombok összesen.A szín véletlenszerűen küldött.A két lyuk a hátsó.A speciális kialakítás nem befolyásolja az általános szépség.Ez a gyanta gombot, 0, 5 inch. ?Termék Anyaga : Ez a gyanta gyöngyházfényű Kenyeret! gombot gyantából készült,ami a bőr fény, sima,kristálytiszta, burr ingyenes.Teljes alakú,Kicsi,Finom, Bájos,gyönyörű, egyszerű,divatos, nagylelkű. ?Szín : Ez a gyanta gombot a különböző színek,beleértve a fehér,sötét zöld,sötét piros,fekete,kék,lila,kék tó,bézs színű,citromsárga,narancs,rózsa,kávé,zöld,piros,zafír,rózsaszín,sárga,világos lila, illetve más, 18 színeket a véletlenszerű kiválasztás. ?Cél : lehet használni a gyermekek viselnek,kabátok,dzsekik,farmerek,kardigán,póló,ruházati kiegészítők,kézzel készített DIY,gyűjtők,Karácsony,Hálaadás, valamint Halloween,iskola kézműves projekt,valamint esküvői ruhák valamint születésnapi partik. ?Megjegyzések : Mivel ez a gyanta gomb egy viszonylag kis tétel,ügyelni kell arra, hogy az idősek, a gyerekek a használat során, hogy elkerüljék, hogy lenyelte, vagy elnyelte a hibát.Ne használja ezt a terméket a felnőtt. ?Termék Stílus : Ez egy gyanta gyöngyházfényű Kenyeret! sötét szeme gomb.200 Db gombok összesen.A szín véletlenszerűen küldött.A két lyuk a hátsó.A speciális kialakítás nem befolyásolja az általános szépség.Ez a gyanta gombot, 0, 5 inch. ?Termék Anyaga : Ez a gyanta gyöngyházfényű Kenyeret! gombot gyantából készült,ami a bőr fény, sima,kristálytiszta, burr ingyenes.Teljes alakú,Kicsi,Finom, Bájos,gyönyörű, egyszerű,divatos, nagylelkű. ?Szín : Ez a gyanta gombot a különböző színek,beleértve a fehér,sötét zöld,sötét piros,fekete,kék,lila,kék tó,bézs színű,citromsárga,narancs,rózsa,kávé,zöld,piros,zafír,rózsaszín,sárga,világos lila, illetve más, 18 színeket a véletlenszerű kiválasztás. ?Cél : lehet használni a gyermekek viselnek,kabátok,dzsekik,farmerek,kardigán,póló,ruházati kiegészítők,kézzel készített DIY,gyűjtők,Karácsony,Hálaadás, valamint Halloween,iskola kézműves projekt,valamint esküvői ruhák valamint születésnapi partik. ?Megjegyzések : Mivel ez a gyanta gomb egy viszonylag kis tétel,ügyelni kell arra, hogy az idősek, a gyerekek a használat során, hogy elkerüljék, hogy lenyelte, vagy elnyelte a hibát.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

9x36 Sima Heat Transfer - Fehér
  • Új

9x36 Sima Heat Transfer - Fehér

HUF 0.33

Kompatibilis a silhouette cameo elektronikszerszámKönnyen tapad a legtöbb szövet.Sima, matt felület.Vágott részletes terveket kell alkalmazni, hogy az egyéni ruházati termék, szöv

ÚT a Vas A Javítás Busz
  • Új

ÚT a Vas A Javítás Busz

HUF 2.33

Kézműves : A Vas A Hímzett Rátét, Típ: VasOnÖsszetétel : Hímzett, Márka : SL.Téma : Utazás & Helyeken.Szín : Több Színű.Kézműves : A Vas A Hímzett Rátét, Típ: VasOn.Ös