A KÍNAI MENNI' LED Ablak Étterem Jel - Extra Fényes Led-ek, Keresztül lát, Sötétített Ablakok, Extra Nagy 32in széles (2695)

A KÍNAI MENNI' LED Ablak Étterem Jel - Extra Fényes Led-ek, Keresztül lát, Sötétített Ablakok, Extra Nagy 32in széles (2695)

HUF 7632.00

Összeg

1 ÉV GARANCIA A LED-Gyárban, az elégedettség a legnagyobb prioritás, ezért kínálunk egy 1 év teljeskörű garancia a termékre, így lehet kapni bizalommalMi is van egy repair service center kell a jel leáll, ha a jótállási időszak mi lesz ott, hogy segítsen.MAGAS MINŐSÉG - Öntött, ABS műanyag vagy Fényes akril előtt, a maximális tartósság.ENERGIA-HATÉKONY - Alacsony energia felhasználás köszönhetően rendkívül hatékony Led-ek.SZUPER FÉNYES LED - Magas Lumen LED diódák a maximális fényerejét, valamint látási viszonyok is a legfényesebb napja.TÖBB FUNKCIÓ - VEZÉRLÉS- 3 különböző mód BE / KI / VILLOG.LED GYÁRI LED Nyitva Jelek készült tartós akril, nem úgy, mint olcsóbb minőségi led jelek, hogy készült karton hátlappal.A keze forrasztott LED NYITVA Jelek használata magas hatásfok diódák látható, hogy a távolság 150ft, csökkenti az energiafogyasztást (80%), ha összehasonlítjuk a neon névleges utolsó 50.000 óra; elég, hogy az elmúlt 10 évben.A környezetbarát jelek nem készült mérgező gázok, mint például a higanyt vagy az argon.Büszkék vagyunk, hogy képesek prémium minőségű jeleket, megfizethető áron.Lehet választani a 3 különböző megvilágítási mód (on, off, 2 villogó mód) EGY 12 V DC tápegység, lánc, hogy lefagy a LED jel lesz a csomagban.Műszaki adatok : W x H x D. : 13" x 32" x 2" Anyag. : Front – Akril Panel, Vissza – ABS Műanyag Elhelyezés Stílus. : Lóg Orientáció. : Táj Fény Típus. : Magas Minőségű, Szuper Fényes LED Dióda Funkciók. : Megvilágított, Animáció Működési Módok.


Jellemzők

Termékek a kategóriában