Teerwere Súlyzó Pad Guggolás Fitness Súlyemelő Zömök Hab Nyakú Őr Súlyzó Ujjú Sport Súlyzó Bár Vállát Védő Pad Szíj, a Tornaterem

Teerwere Súlyzó Pad Guggolás Fitness Súlyemelő Zömök Hab Nyakú Őr Súlyzó Ujjú Sport Súlyzó Bár Vállát Védő Pad Szíj, a Tornaterem

HUF 5580.00

Összeg

A súlyzó pad nem felborulása a rács edzés közben vagy egy zömök gép, vagy a padon csinál hip hajtómű, tartja a formáját, valamint csökkenti az esélyt, bármilyen típusú sérülésAz 1,4-es vastag hab biztosítja a csillapítás pedig támogatja, segít, hogy csökkentse a felesleges súlyt a nyak, váll, gerinc, az ágyékban.Ergonomikus kialakítású, a görbe közepén tökéletesen illeszkedik a nyak a személy, feltéve, jobb, kényelmes védelmet.Két állítható öntapadó rögzítő zenekarok határozottan köré a súlyzó meg van rögzítve.A pántok, puha párnázat, rozsdamentes acél D-gyűrű, illetve a szalag zárak, amelyek kiváló kényelmet, valamint a kábel gépek.Amely egy dobozkát zömök pad felületre, amely megóvja a hátad, vállad, s nem lelapul, ha a nehéz súlyok, mint olcsóbb súlyzó zömök pad terveit!Nagyon alkalmas a különböző izom gyakorlatok, mint például a guggolásokat, kitöréseket, súlyemelés, valamint a hip tolóerő.Specifikáció : Anyag : Foam Color : Fekete, Rózsaszín, Piros, Blue Size : körülbelül 45x10cm/17.94in Weight : körülbelül 250g Note : 1. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket. Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés. 1 X Súlyzó Zömök Pad2 X Straps MULTI GYAKORLAT : az állvány pad használ egy magas tapadási felület extra felett a súlyzó, tökéletes ellen hatások használatra ideális, amikor végre guggolásokat, kitöréseket, valamint törekvése egy szuper kényelmes, könnyen használható súlyzó támogatás pad!.


Jellemzők

Material:
Foam
Color:
Black, Pink, Red, Blue
Size:
about 45x10cm/17.72x3.94in
Weight:
about 250g
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :
1 X Barbell Squat Pad:
2 X Straps:
MULTI EXERCISE:
our squat rack pad uses a high grip surface for extra control over the barbell, perfect for resisting impacts and ideal for use when performing squats, lunges and thrusts for a super comfortable, easy to use barbell support pad!

Termékek a kategóriában