Fogun Emlékérme Donald Trump amerikai Elnök 2020 Esküt Gyűjtemény Művészeti Emlék (Arany)

Fogun Emlékérme Donald Trump amerikai Elnök 2020 Esküt Gyűjtemény Művészeti Emlék (Arany)

HUF 6754.50

Összeg

❤Kiváló gyűjtemény,ajándék,ajándékok,stb ❤Nagy azok számára, akik szeretik az érme gyűjtemény. ❤Nagy intenzitású,rozsda ellenállás,tele megemlékező érték. ❤2 színben elérhető lehet az ön számára, hogy válasszon. ❤Anyaga : Ötvözet. ❤Kiváló gyűjtemény,ajándék,ajándékok,stb. ❤Nagy azok számára, akik szeretik az érme gyűjtemény. ❤Nagy intenzitású,rozsda ellenállás,tele megemlékező érték. ❤2 színben elérhető lehet az ön számára, hogy válasszon. ❤Anyaga : Ötvözet. 100% vadonatúj, jó minőségű Bevezetés : Nos,emlékérme a multi-funkcionális,használható gyűjtemény,kézműves,ajándékok,stb.Ez a fajta érmét az Amerikai elnök portréját,ő pedig a 45 egyesült államok elnöke.Is nyomtatás néhány szót, hogy az, Hogy a liberálisok megint sírni!' Jellemzők : Kiváló gyűjtemény,ajándék,ajándékok,stb.Nagy azok számára, akik szeretik az érme gyűjtemény.Nagy intenzitású,rozsda ellenállás,tele megemlékező érték. 2 színben elérhető lehet az ön számára, hogy válasszon.Termékleírás : Anyaga : Ötvözet Minta : Donald Trump Szín : Ezüst,Arany Méret : Egy Méret, Átmérő : 3,8 cm(1.50-ban) Vastagság : 0,3 cm(0.12-ban) Mennyiség : 1 db(egyéb kiegészítők demo a kép nem tartalmazza!) Megjegyzés : 1.Kérem, engedje meg, 1-3cm hiba miatt kézi mérés.pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!A csomag tartalmazza(anélkül, hogy a lakossági csomag) : 1 x Érme.


Jellemzők

Material:
Alloy
Pattern:
Donald Trump
Color:
Silver,Gold
Size:
One Size
Diameter:
3.8cm(1.50in)
Thickness:
0.3cm(0.12in)
Quantity:
1 Pc(other accessories demo in the picture are not included!)
Note:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes(without retail package):
1 x Coin :

Termékek a kategóriában

1942 S Lincoln Búza-Kal 1C Igazságos
  • Új

1942 S Lincoln Búza-Kal 1C Igazságos

HUF 21.60

1942S Lincoln BúzaKal IgazságosTermék képek a pontos gyűjthető érme(ek) értékesített szállított.Érmék szállítják gyorsan a Villa Park, CA.Antik Numizmatikai Érme a Hobbi Gy