Abaodam 1 Pár Boksz-Kesztyűket A Hangsúly Ütés Pad Képzés Karate, Thai Kick-Boksz-Kesztyűket Fighting Kesztyű Kéz Cél (Kék)

Abaodam 1 Pár Boksz-Kesztyűket A Hangsúly Ütés Pad Képzés Karate, Thai Kick-Boksz-Kesztyűket Fighting Kesztyű Kéz Cél (Kék)

HUF 2555.10

Összeg

Ergonomikus kialakítás kényelmesebbé tartani; Ezt a boksz mma párna védi a testet a kárt, ha a bokszPU bőr speciális megjelenési javítani a tornateremben egy szint felett, valamint a prémium PU bőr a hosszú távú tartósság, illetve működését.Segít, hogy javítsa ütött készségek, garancia a képzés hatása.Magas potencia kárpitozás, belső palm labdát is védeni palm, csukló, illetve csökkentése.Kényelmes viselet során képzések; Alkalmas mindennapi képzés a Karate, a Muay Thai, Kick Box, UFC MMA.Termék Description This ütés fókusz egérpadok sorozat fontolja meg, hogy egy miniszterelnök amellett, hogy a boksz, valamint harci eszközök körét.Az egyedi, elegáns design, de magasan fejlett technikai jellemzők ez a fókusz pad sorozat szolgálhat a büntetés segíteni épület középpontjában a harcosok.Jellemzők - Elem Szín : Kék. - Elem Anyaga : PU. - Elem Mérete : 23 x 18 x 4 cm. - PU bőr speciális megjelenési javítani a tornateremben egy szint felett, valamint a prémium PU bőr a hosszú távú tartósság, illetve működését. - Magas potencia kárpitozás, belső palm labdát is védeni palm, csukló, illetve csökkentése. - Ergonomikus kialakítás kényelmesebbé tartani; Ezt a boksz mma párna védi a testet a kárt, ha a boksz. - Kényelmes viselet során képzések; Alkalmas mindennapi képzés a Karate, a Muay Thai, Kick Box, UFC MMA. - Segít, hogy javítsa ütött készségek, garancia a képzés hatása.Csomag, Beleértve 1 Pár x Kesztyűt.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Olympia Újratölthető Lámpás
  • Új

Olympia Újratölthető Lámpás

HUF 3.00

Vízálló IPX6 : ellen Védett vízzel permetezni, minden irányból 180 Lumen 4 fényerősség beállítás : Magas, Közepes, Alacsony, SOS.Az újratölthető a bikaMicro USB töltő port