StarTech.com Nagy Felbontású VGA, Kompozit (RCA), vagy S-Video Converter - PC TV Video Adapter - 1600x1200 RGB TV (VGA2VID)

StarTech.com Nagy Felbontású VGA, Kompozit (RCA), vagy S-Video Converter - PC TV Video Adapter - 1600x1200 RGB TV (VGA2VID)

HUF 0.33

Összeg

- Csatlakoztassa a PC VGA kimenet kompozit vagy S-Video TVVGA-HDMI Adaptert.VGA-HDMI Video Converter.Támogatja a Határozatok akár 1600x1200. Támogatja a NTSC, illetve PAL kompatibilis jelenik meg. 1x Universal Adapter (usa/UK/EU/AUS),1x User Kézikönyv. - Csatlakoztassa a PC VGA kimenet kompozit vagy S-Video TV.VGA-HDMI Adaptert.VGA-HDMI Video Converter.Támogatja a Határozatok akár 1600x1200. Támogatja a NTSC, illetve PAL kompatibilis jelenik meg. 1x Universal Adapter (usa/UK/EU/AUS),1x User Kézikönyv.Ez a Nagy Felbontású VGA, Kompozit, vagy S-Video Converter egy egyszerű hardver megoldás, amely lehetővé teszi, hogy megtérít, hogy egy VGA/PC video jelet a Kompozit vagy S-Video jel használható egy CRT vagy lcd kijelzőn.Az ideális megoldás a szinkronizálás monitorok tv kijelzők, stb. a VGA, Kompozit/S-Video Converter kínál választható NTSC vagy PAL formátum üzemmódok kompatibilitás biztosítása érdekében szinte bármilyen konfiguráció. - Egy olcsó módja annak, hogy növelje a méret számítógép-kijelző. - Megjeleníti a számítógép képernyőjén, a képeket a TV-készülékén. - Nagy tanácsteremben találkozók, kiállítások, előadások, valamint a CRT-digital signage megoldások. - A TV-készülék használata megjelenítéséhez számítógépes bemutatók, szörfözés az Interneten, videojátékokkal, valamint több.Nézd a Star Tech Márkás Csomagolás érdekében, hogy valódi Star Tech termék. 1 - VGA, Kompozit/S-Video Converter. 1 - Univerzális Adapter (usa/UK/EU/AUS). 1 - Felhasználói Kézikönyv.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Aerolift Kapacitás: 150 kg
  • Új

Aerolift Kapacitás: 150 kg

HUF 15749.10

Aerolift 150 projektor liftAerolift 150 projektor lift 300227 kapacitás : 150 kg.Jellemzők : hajtott Motor henger kialakítása Stabilizáló kar is használható a kábel menedzsment...

RPA196 Fordított Mennyezetre
  • Új

RPA196 Fordított Mennyezetre

HUF 4248.00

Főnök Gyártási, Szerelési Készlet Acél FeketeFőnök Gyártási, Szerelési Készlet Acél Fekete.RPA196 Egyéni Felület : RPA196 Jellemzők : Projektorhegy...