ZOUTEX Queen Size (10x6x60) Ágy Ék Párna Kopjafa, 40D Memória Hab, 2 Rövid Plüss Takaró, Ágy Gap-Filler Közel A Szakadék (0-7)

ZOUTEX Queen Size (10x6x60) Ágy Ék Párna Kopjafa, 40D Memória Hab, 2 Rövid Plüss Takaró, Ágy Gap-Filler Közel A Szakadék (0-7)

HUF 5129.10

Összeg

【FRISSÍTÉS MATRAC GAP-FILLER】Tökéletes a szakadék között kopjafa, valamint a matrac között, vagy ágy fal (0-7")Abban az esetben, ha nem több, párnák, vagy töm tartozó, az ágy alatt, hogy van egy jó éjszakai alvás. 【40 D NAGY SŰRŰSÉGŰ MEMORY FOAM】ZOUTEX Ágy Gap-Filler Párna Mag készült 40 D nagy sűrűségű memory foam alapján ergonomikus kialakítás, amely kényelmesebbé, támogatható.Lehetővé teszi a párnát, hogy teljesen felfújt 24-48 órán belül után lepakolni. 【KIZÁRÓLAGOS TÉPŐZÁRAS TÁROLÓ ZSEB DESIGN】Ha kell, állítsa be az irányt, ez az ágy ék párna a különböző igényeket, az egyedi tépőzáras zsebbel lehet könnyű beállítani, hogy tartsa a telefon, a szemüveg meg egyéb cuccokat. 【KÉT RÖVID PLÜSS TAKARÓ】Ezt a terméket a csomag tartalmaz 2, magas minőség, rövid plüss takaró, amely puha, kényelmes, légáteresztő, könnyen változtatni, majd mossa bármikor. 【KIVÁLÓ ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁSOK】ZOUTEX ajánlat nem-felhajtás 30 napos pénz vissza 1 év csere garancia.Ha bármilyen kérdése van a termék, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, azonnal.Mi fog válaszolni 24 órán belül.A legfontosabb, hogy ön elégedett!. 【FRISSÍTÉS MATRAC GAP-FILLER】Tökéletes a szakadék között kopjafa, valamint a matrac között, vagy ágy fal (0-7").Abban az esetben, ha nem több, párnák, vagy töm tartozó, az ágy alatt, hogy van egy jó éjszakai alvás. 【40 D NAGY SŰRŰSÉGŰ MEMORY FOAM】ZOUTEX Ágy Gap-Filler Párna Mag készült 40 D nagy sűrűségű memory foam alapján ergonomikus kialakítás, amely kényelmesebbé, támogatható.Lehetővé teszi a párnát, hogy teljesen felfújt 24-48 órán belül után lepakolni. 【KIZÁRÓLAGOS TÉPŐZÁRAS TÁROLÓ ZSEB DESIGN】Ha kell, állítsa be az irányt, ez az ágy ék párna a különböző igényeket, az egyedi tépőzáras zsebbel lehet könnyű beállítani, hogy tartsa a telefon, a szemüveg meg egyéb cuccokat. 【KÉT RÖVID PLÜSS TAKARÓ】Ezt a terméket a csomag tartalmaz 2, magas minőség, rövid plüss takaró, amely puha, kényelmes, légáteresztő, könnyen változtatni, majd mossa bármikor. 【KIVÁLÓ ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁSOK】ZOUTEX ajánlat nem-felhajtás 30 napos pénz vissza 1 év csere garancia.Ha bármilyen kérdése van a termék, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, azonnal.Mi fog válaszolni 24 órán belül.A legfontosabb, hogy ön elégedett!.


Jellemzők

Termékek a kategóriában