AZURAOKEY Bíborosok Madarak Gyémánt Festménye Számú Készletek Felnőttek számára, az Észak-Amerikai Bíboros 5D DIY Gyémánt Festmény Készletek

AZURAOKEY Bíborosok Madarak Gyémánt Festménye Számú Készletek Felnőttek számára, az Észak-Amerikai Bíboros 5D DIY Gyémánt Festmény Készletek

HUF 1.00

Összeg

NÉPSZERŰ DIY DEKORÁCIÓ : Ez a gyémánt festmény kit szikrázó gyémánt, káprázatos,ragyogó a fényEz egyszerű, hogy bárki teljesíteni, a gyönyörű grafika.Wil a tapasztalat az az érzés, hogy egy festő,csak élvezni, hogy.kombinált észre, a ragyogó, élénk kézműves mesterségek.AMIT kapsz : Minden gyémánt festmény készlet tartalmaz mindent, amire szüksége van, hogy az induláshoz!Én prémium teljes gyakorlat ragasztó vászonra nyomtatott legenda, 5 D Alakú fúró feliratú csomagolásban, 1 gyémánt applikátor toll, 1 viasz, hogy vedd fel a gyémántot, hogy segítségével egy applikátor toll, 1 tálca a kezében gyémántokkal.EGYÉRTELMŰ JELEK : Könnyen olvasható számok 2. Szerint a szín-kód, válasszon egy színt a tányért;Ha illessze be az azonos színű, ugyanakkor növelheti a sebességet; 3. Keresse meg a szimbólum a kép elején paszta, amíg befejezem; 4. Ha végeztél,akkor vegyél egy kis könyvek tetején, hadd több szilárdan; 5. Gratulálok, lehet menni keretes fel díszíteni a haza!Megelőző intézkedések a DIY gyémánt festés : 1. Lásd az előző művelet lépéseit. Ha nem tudod, hogy milyen színű, kérjük, tekintse meg a színes ábra.Tipp : eladjuk a gyanta, gyémánt, félkész termék, ide nem értve a keret!Gyémánt festmény, csak kell DIY ragasztás gyémánt.Ez DIY gyémánt festmény.Még nem fejeztem be.Meg kell, hogy csináld magad. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket. Kérem, engedje meg, 1-2 cm mérési eltérés miatt kézi mérés.A csomag tartalmazza : 1 X Gyémánt Rajz (strasszos kell beilleszteni) 1set X Gyémánt rajzeszközök (nincs keret) 1set X Fúró Táskák.


Jellemzők

Material:
rhinestones + canvas
Project type:
5D diamond painting
Color:
as shown
Diamond type:
Full Round Drill
Canvas size:
Approx.30x40cm/11.81x15.75in(1cm=0.39in)
Space:
living room / bedroom / classroom / entrance
DIY diamond painting steps:
1. Open the box, check the kits whether complete;:
2. According to the color code, choose a color into the plate;If you paste the same color at the same time, you can increase the speed;:
3. Find the symbols in picture, beginning paste until finish it;:
4. When you finish it,put some books on top, let it more firmly;:
5. Congratulations, you can go framed up and decorate your home now!:
Preventive measures of DIY diamond painting:
1. Refer to the previous operation steps.:
2. If you don't know what the color, please refer to the color chart.:
Tips:
We sell the resin diamonds, semi-finished products, not including frames! Diamond painting, only needs DIY sticking diamond.:
This is DIY diamond painting. It's not finished. You need to do it yourself.:
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package includes:
1 X Diamond Drawing (rhinestone need to be pasted):
1set X Diamond Drawing Tools (no frame):
1set X Drill Bags :

Termékek a kategóriában