TOPINCN akvárium Mesterséges Világító Hal Szimuláció Fluoreszcencia Kis Globefish Dekoratív Hal, Akvárium Dekoráció Úszó Dísz a tapadókorong(Zöld)

TOPINCN akvárium Mesterséges Világító Hal Szimuláció Fluoreszcencia Kis Globefish Dekoratív Hal, Akvárium Dekoráció Úszó Dísz a tapadókorong(Zöld)

HUF 3.33

Összeg

【Világító Dekoráció】A szilikon hal képes felvenni a természetes fény vagy világos éjszaka, fény a sötétben, amely egy gyönyörű lands Hate a hal tartályokat, akváriumokban 【Gyönyörű Dísz】Ha az akvárium, úgy úszik, mint egy igazi hal, amely hozzáteszi, egy nyüzsgő, hogy az akvárium. 【Biztonságos Hal】nincs szennyezés, a vízi élővilágra, valamint a kár, ártalmatlan, hogy az összes halat.Így nem kell aggódnia, hogy fáj a hal. 【Prémium Anyag】Készült kiváló minőségű szilikon anyag, amely nem mérgező, biztonságos, tartós, hosszú ideig használható, valamint egy hosszú élettartam, ez által rögzített vezetéken, tapadókorong. 【Megjegyzés】A vezetékes, valamint tapadókorong egymástól, meg kell, hogy egy csomót, mielőtt használná őket. 【Világító Dekoráció】A szilikon hal képes felvenni a természetes fény vagy világos éjszaka, fény a sötétben, amely egy gyönyörű lands Hate a hal tartályokat, akváriumokban. 【Gyönyörű Dísz】Ha az akvárium, úgy úszik, mint egy igazi hal, amely hozzáteszi, egy nyüzsgő, hogy az akvárium. 【Biztonságos Hal】nincs szennyezés, a vízi élővilágra, valamint a kár, ártalmatlan, hogy az összes halat.Így nem kell aggódnia, hogy fáj a hal. 【Prémium Anyag】Készült kiváló minőségű szilikon anyag, amely nem mérgező, biztonságos, tartós, hosszú ideig használható, valamint egy hosszú élettartam, ez által rögzített vezetéken, tapadókorong. 【Megjegyzés】A vezetékes, valamint tapadókorong egymástól, meg kell, hogy egy csomót, mielőtt használná őket.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Mesterséges Globefish Anyag : Szilikon Választható Szín : Kék, Sárga, Zöld Alkalmazás : Akvárium, Akváriumi Halak Hossza : Kb.15 hüvelyk tapadókorong Átmérő : Kb.98 hüvelyk Csomag Tartalmazza : 1 x Mesterséges Kis Globefish 1 x tapadókorong.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Superfish Szűrés Aqua-Flow 300 540L/H
  • Új

Superfish Szűrés Aqua-Flow 300 540L/H

HUF 4509.00

Magas minőségű elemetA valódi termék a Superfish.A tökéletes belső szűrő a kis, illetve közepes méretű trópusi hideg víz akvárium.Az EasyClick rendszer lehetővé teszi a sz�

Elit A76 Hab a Patron A70 (5 Csomag)
  • Új

Elit A76 Hab a Patron A70 (5 Csomag)

HUF 1.67

Teljesítményközpontú, megfizethető áronKészült az USAban minőségi anyagokból.Teszteltük, hogy biztosítsa, de nem a legjobb a pet.Elit óta nyújt minőségi vízi termékek ért