Fielect 20db Lassú Biztosíték 250V 2.5 Lassú Ütés Axiális Átfutási Idő Késleltetés Biztosíték Üveg Biztosíték 3.6x10mm (T2.5A)

Fielect 20db Lassú Biztosíték 250V 2.5 Lassú Ütés Axiális Átfutási Idő Késleltetés Biztosíték Üveg Biztosíték 3.6x10mm (T2.5A)

HUF 368.10

Összeg

【Paraméterek】 - Méret(kb) : 339"(D*L);Névleges feszültség : 250 V; Névleges áram : 2. 【Anyag】 - A biztosíték készült kiváló minőségű fű, fém nagy pontossággal használható sokáig. 【Funkció】 - Ha az áramkör meghibásodás vagy rendellenes, a fű cső kanócot vágjuk le aktuális, hogy megvédje a készüléket, vagy értékes néhány fontos alkatrészek károsodásának, valamint szerepet játszik a biztonságos működését, a védelmi áramkör. 【】 Alkalmazás-Fű biztosíték alkalmas túláram védelem, elektronikus áramkörök, berendezések.Fű cső biztosíték elsősorban a háztartási gépek, valamint az elektronikus termékek. 【Megjegyezte,】 - Kérem, kapcsolja le az áramot, mielőtt a csere.Kérjük, ellenőrizze, hogy az eredeti méret a biztosítékot a vásárlás előtt : test átmérő, teljes hossz, névleges áram névleges feszültség. 【Paraméterek】 - Méret(kb) : 3.39"(D*L);Névleges feszültség : 250 V; Névleges áram : 2. 【Anyag】 - A biztosíték készült kiváló minőségű fű, fém nagy pontossággal használható sokáig. 【Funkció】 - Ha az áramkör meghibásodás vagy rendellenes, a fű cső kanócot vágjuk le aktuális, hogy megvédje a készüléket, vagy értékes néhány fontos alkatrészek károsodásának, valamint szerepet játszik a biztonságos működését, a védelmi áramkör. 【】 Alkalmazás-Fű biztosíték alkalmas túláram védelem, elektronikus áramkörök, berendezések.Fű cső biztosíték elsősorban a háztartási gépek, valamint az elektronikus termékek. 【Megjegyezte,】 - Kérem, kapcsolja le az áramot, mielőtt a csere.Kérjük, ellenőrizze, hogy az eredeti méret a biztosítékot a vásárlás előtt : test átmérő, teljes hossz, névleges áram névleges feszültség.A biztosíték készült kiváló minőségű üveg, fém, nagy pontossággal használható sokáig.Üveg biztosíték alkalmas túláram védelem, elektronikus áramkörök, berendezések.Üveg cső biztosíték elsősorban a háztartási gépek, valamint az elektronikus termékek.


Jellemzők

Termékek a kategóriában