AILIBUT DIY 5D Teljes Fúró Gyémánt Festmény Készletek,Festék Kerek Gyémánt Számok, Gyémánt Művészeti Haza Fali Dekoráció Ajándék(Karácsonyi,12x16inch)

AILIBUT DIY 5D Teljes Fúró Gyémánt Festmény Készletek,Festék Kerek Gyémánt Számok, Gyémánt Művészeti Haza Fali Dekoráció Ajándék(Karácsonyi,12x16inch)

HUF 2.33

Összeg

【Kerek Gyémánt Teljes Gyakorlat 】Ne aggódj gyakorlat ellátási , használjuk a legmodernebb gépek érdekében egy hihetetlen 99,9% - os gyémánt leltár pontosságának,majd adjunk hozzá 30% - a gyémántMagas minőségű gyémántok következetes alakját is.A szín a gyémánt, sosem fog eltűnni.A folyamat során, kerek gyémánt festmény sokkal könnyebb.Kész munka sokkal több, három dimenziós, élénk, élettel teli, ragyogó. 【 Nagy felbontású vászon】Magas tiszta vászon festmény vízálló, eco-friendly.A ragasztó réteg nagyon erős amely lehetővé teszi a jó tapadás a gyémánt.Vászon, különleges papír védőburokkal.Teljes gyémánt festmény lehet tartani legalább több, mint 20 éve. 【Adjunk Több Móka, Hogy az Élet 】 Gyémánt festmény kit egy jó tanulási játék a gyermekek számára, hogy csökkenti a stresszt, ápolják a türelem,fokozza a hands-on képes távol tartani a számítógépes játékok.Ez is egy jó eszköz az idősek, hogy teljen az idő.Befejező DIY gyémánt festmény egy folyamat, folyamatosan alkalmazkodni megosztani, boldog időt a családoddal vagy barátaiddal. 【 Stílusos lakberendezés, valamint a legjobb ajándék 】Gyémánt festmény készletek segítségével, hogy a rendes házban szobák vált vivifying. 5 D gyémánt a festmény is a legjobb választás, hogy küldje el a családja, a barátai, mint egy ajándék, hogy kifejezze a legjobb withes.Olyan, mint Karácsonyi ajándék, születésnapi ajándék, esküvői ajándék, fesztivál, ajándék, stb.Gyémánt festmény alkalmas felnőttek, gyerekek, művészet kezdő, rajz szívességet, DIY, kézzel készült rajongók. 【100% - os Elégedettségi Garancia 】Tianfan egy professzionális gyémánt festmény szállító.Gyártunk gyémánt festmények évek óta támogatja a gyémánt festmény egyéni.Ha bármilyen kérdésük merül fel, arról, gyémánt, festmények, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi pedig segítünk, hogy ön bármikor. 【Kerek Gyémánt Teljes Gyakorlat 】Ne aggódj gyakorlat ellátási , használjuk a legmodernebb gépek érdekében egy hihetetlen 99,9% - os gyémánt leltár pontosságának,majd adjunk hozzá 30% - a gyémánt.Magas minőségű gyémántok következetes alakját is.A szín a gyémánt, sosem fog eltűnni.A folyamat során, kerek gyémánt festmény sokkal könnyebb.Kész munka sokkal több, három dimenziós, élénk, élettel teli, ragyogó. 【 Nagy felbontású vászon】Magas tiszta vászon festmény vízálló, eco-friendly.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

PUMA Női Essentials Jobb 4 Nadrág
  • Új

PUMA Női Essentials Jobb 4 Nadrág

HUF 2367.90

75% Pamut, 25% Ban Újrahasznosított PamutHúzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható 4" belső szárhossz hossza.Rugalmas csukló külső drawcord a személyre szabott kényelem.Grafikv�