Profi Fodrász Borotva 100 Single Edge Pengék Prémium Rozsdamentes Acél Borotva Borotva Férfi Otthon & Szalon Ápolás Használata (NINCS.16)

Profi Fodrász Borotva 100 Single Edge Pengék Prémium Rozsdamentes Acél Borotva Borotva Férfi Otthon & Szalon Ápolás Használata (NINCS.16)

HUF 2.00

Összeg

【Klasszikus Borotva】A klasszikus, hagyományos, férfi borotva készült magas minőségű rozsdamentes acél, a legjobb eszköz egy tiszta, megborotválkozom, ez ad egy tökéletes, sima szakáll és bajusz forgácsoló tapasztalat 【Kitett Pengék】Az egyenes élű penge 2mm ki vannak téve, így világosan láthatja, hogy mi vagy borotválkozás, vágott szakáll pontossággal.Az egyenes élű penge van egy nyilvánvaló, de működőképes behelyezés port, amely megkönnyíti, hogy töltse be a pengék. 【Ergonomikus Kialakítás】A borotválkozás penge könnyű, erős markolat, amely tökéletesen kiegyensúlyozott, a keze a teljes irányítást a borotválkozás. 【Prémium Pengék】A borotvával jön a 100 egyetlen borotvapenge, az alapvető tartozékok.Mindegyik ad egy nagyon közel volt, hogy nem hagy a nem kívánt szőrszálakat, hogy irritálja a bőrt. 【Biztonsági Tippek】A biztonságos használat, minden alkalommal, győződjön meg arról, hogy a penge zárva belül a biztonsági falak, valamint a védelmi kap ez a hely.Győződjön meg róla, hogy finoman húzd meg a védelmi kupakot, mielőtt lecsukja annak biztosítása érdekében, egy szűk, biztonságos fogást. 【Klasszikus Borotva】A klasszikus, hagyományos, férfi borotva készült magas minőségű rozsdamentes acél, a legjobb eszköz egy tiszta, megborotválkozom, ez ad egy tökéletes, sima szakáll és bajusz forgácsoló tapasztalat. 【Kitett Pengék】Az egyenes élű penge 2mm ki vannak téve, így világosan láthatja, hogy mi vagy borotválkozás, vágott szakáll pontossággal.Az egyenes élű penge van egy nyilvánvaló, de működőképes behelyezés port, amely megkönnyíti, hogy töltse be a pengék. 【Ergonomikus Kialakítás】A borotválkozás penge könnyű, erős markolat, amely tökéletesen kiegyensúlyozott, a keze a teljes irányítást a borotválkozás. 【Prémium Pengék】A borotvával jön a 100 egyetlen borotvapenge, az alapvető tartozékok.Mindegyik ad egy nagyon közel volt, hogy nem hagy a nem kívánt szőrszálakat, hogy irritálja a bőrt. 【Biztonsági Tippek】A biztonságos használat, minden alkalommal, győződjön meg arról, hogy a penge zárva belül a biztonsági falak, valamint a védelmi kap ez a hely.Győződjön meg róla, hogy finoman húzd meg a védelmi kupakot, mielőtt lecsukja annak biztosítása érdekében, egy szűk, biztonságos fogást.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

adidas Női, Mind Szn Gyapjú Nadrág
  • Új

adidas Női, Mind Szn Gyapjú Nadrág

HUF 1.67

100% PamutMosógépben Mosható.Női puha melegítő a szabadidő, majd heverészett.LAZA FIT : Nyugodt, csípővel, majd a combok.ÁLLÍTHATÓ KOMFORT : EGY drawcord a derék rugalmas testr

Columbia Női Bahama Rövid Ujjú
  • Új

Columbia Női Bahama Rövid Ujjú

HUF 3240.00

100% NylonOMNISHADE : enyhe túlzott napozás.Blokkolja a káros UVA, illetve az UVB sugarak okozzák a leégést, illetve hosszú távú bőr károsodását.A sző szoros építési kínál