KOXHOX Ajándék Fiam, A Fiam Takaró Levél Nyomtatott Paplanok Személyre szabott Levegő Mail Takarót az Anya(60*80)

KOXHOX Ajándék Fiam, A Fiam Takaró Levél Nyomtatott Paplanok Személyre szabott Levegő Mail Takarót az Anya(60*80)

HUF 2.67

Összeg

?Takaró Anyaga : Takaró funkciók egy ultra prémium-puha poliészter anyag, hipo-allergén pamut nyomtatás gyönyörű szín, élénk, még mosás utánA gyémánt varrott minta ad egy luxus érzem, hogy ez kényelmes, légáteresztő, tökéletes egész évben használható.Figyelem!Téli megérkezett, a takaró viszonylag vékony, alkalmas szabadidő használni, kérjük, ügyeljen arra, hogy vásárolni! .
?Tökéletes Ajándék Fia, Lánya : Ez a szuper puha flanel takaró célja, figyelmes, gondoskodó személyes ajándék Fia, lánya, apám, anyám.A szándék a takaró, nem csak, hogy hozza a meleget, de az is, hogy a mosoly, a bátorság, valamint az érzés, a szerelem.
?Könnyű kezelhetőség : mosógépben mosható, hideg, szárítható, alacsony hő.Kerülje a közvetlen hő.Ne használjon fehérítőt.Készült pszichiáter-ellenálló anyagból.
?Ultra Lágy : könnyű polár takaró funkciót beszegve élek, s vibrantly nyomtatott az egyik oldalára.Plüss & elég meleg egy lakáskiegészítő, könnyű ahhoz, hogy on-the-go! .
?Funkcionális Dekoratív : Ezek a gyapjú takarók nagy piknik a parkban összebújva TV-nézés közben, pihentető a kanapén, vagy egy elegáns, ágytakaró.Részeként, ágyneműgarnitúra, ágy vagy be, miközben egy könyvet olvas, vagy csak pihentető a kanapé vagy heverő, élvezze a család boldog órát, miközben nézi kedvenc TV-műsorait .A gyémánt varrott minta ad egy luxus érzem, hogy ez kényelmes, légáteresztő, tökéletes egész évben használható.Minden paplan tartalmaz egy prémium poliészter nyomtatás gyönyörű szín, élénk, még mosás után.Épített egy ultra-puha poliészter szövet, puha pamut tölteléket.Ezek a paplanok nagy a piknik park, összebújva TV-nézés közben, pihentető a kanapén, vagy egy elegáns, ágytakaró.Gépben mosható, hideg vízben, kímélő programon vagy enyhe tisztítószerrel.Tulajdonságok : .Szín : Mint a képen mutatják.Fő Anyag : poliészter szálak.Méret : 50*60in/60*80in/60*87in. 1 : Ez a puha flanel takaró tökéletes része az ágyban, kanapén.Lehet olvasni az ágyban, pihenjen a kanapé, TV-programok, valamint van egy jó időt a családoddal. 2 : A cél a takaró, nem csak, hogy hozza a meleget, hogy a lánya, hanem egyfajta mosoly, bátorság, szeretet. 3 : Add meg a lánya, mint egy meglepetés.Ez egy borítékot takarót, hogy a szerelem a lánya. Általában a színek kissé eltérhetnek a kép miatt különböző monitor, fény hatása.


Jellemzők

Termékek a kategóriában