Davifina Szalvéta Gyűrű Készlet 6,Arany Levél Szalvéta Gyűrű Strasszos Szalvéta Tulajdonosai Csatok Esküvői Vacsora Asztal Dekorációk(Arany)

Davifina Szalvéta Gyűrű Készlet 6,Arany Levél Szalvéta Gyűrű Strasszos Szalvéta Tulajdonosai Csatok Esküvői Vacsora Asztal Dekorációk(Arany)

HUF 719.10

Összeg

♥【Költség-Hatékony Gyári Ár】- Arany Fém Szalvéta Gyűrű értékesítik közvetlenül a Nagykereskedelmi Árak Kiskereskedelmi által Dvianna Factory Outlet , Mi vagyunk a legnagyobb Szalvéta Gyűrű Gyártó Kínában, pls, nyugodtan Írjon nekünk, ha szeretnénk, hogy a kedvezőbb ár miatt kell nagy mennyiség, Szalvéta Gyűrű ♥【 Magas Minőségű Szalvéta Csat】-1,Az Arany bevonat a Szalvéta Gyűrű színes megőrzése, valamint bling bling , általában kevésbé hajlamosak a halványuló, mint a többi Fém szalvéta gyűrű jogosult. 2, A Szalvéta Gyűrű Környezetbarát felület nagyon sima, így nem karcolja meg a szövet szalvéta vagy a Bőr. ♥【 Szalvéta Csat Stílus Diverzifikáció 】-már több, mint 6000 Stílusokat, szinte majd feltöltöttem az új minták, a minden nap ott van , könnyű megtalálni az Új design minden alkalommal, ha ön úgy dönt, hogy Kövesse, majd Könyvjelző a bolt. ♥【Értékesítés utáni Szolgáltatás】Pls Emial nekünk, ha kapott egy tökéletes termék, akkor kap egy új, ingyenes, egy új rend, Meg fogja oldani a értékesítés utáni probléma tökéletesen. ♥【Sokféle Forgatókönyv】-Arany Fém Szalvéta Gyűrű általában az asztalon , képes tárolni a szalvéta díszíteni a környezetet, illetve az, hogy egy kényes dekoráció esküvői Húsvét Karácsony Hálaadás Napja Otthon Konyha Asztal Dekoráció.38 a Gyűrű Mérete : 1.Szín : Arany/Ezüst.Szalvéta Gyűrű Esküvői Szalvéta tartó Fém Levelek Szalvéta Tartót Strasszos Szalvéta Csat Esküvői, anyák Napja, Fél Ünnepelni Fesztivál Asztal Dekoráció. Levél Szalvéta Gyűrű Fém Arany Szalvéta tartó Táblázat Szalvéta Gyűrű az Ebédlő Asztal Felek Mindennapi.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Svájc Zászló Pohár
  • Új

Svájc Zászló Pohár

HUF 1.33

5x6cm kerek stíllövés az üveg25" magas 1,8" átmérőjű.Szuvenír Svájcból.Nagyon ritka, de nehéz megtalálni elem.Lehet, hogy a gyártó logója színű, oldalán az üveg.JELLEMZŐ

MTI IH F-PRO Fedő, 10.2 cm (26 cm)
  • Új

MTI IH F-PRO Fedő, 10.2 cm (26 cm)

HUF 0.67

Külső Átmérő : 10Lemez Vastagság : 0.Anyag : Legfőbb szerv : 443 rozsdamentes acél (21% króm, réz, titánadalékanyagok), fogantyú : S(188 rozsdamentes acél).Illik FPRO Series Fa