4db M6-os Gumi Tartók Rezgés Leválasztó Mount Anti lengéscsillapító Hengeres Silentblock a Kompresszor Motorok Szivattyúk(VV20*15 M6*18)

4db M6-os Gumi Tartók Rezgés Leválasztó Mount Anti lengéscsillapító Hengeres Silentblock a Kompresszor Motorok Szivattyúk(VV20*15 M6*18)

HUF 2.67

Összeg

【Fő felhasználási】Ez a gumi rezgés leválasztó főleg, hogy ellenőrizzék a rezgés, illetve a zaj, a berendezések védelme a normális működését a készülék elkerülje a gép, hogy zavarják-e a rezgés, ezzel meghosszabbítva az élettartamát a gépEz egy jó csere tartozék. 【Stabil teljesítményt】termékeink egyszerű geometriai minták, hogy fenntartsák a dinamikus teljesítmény, valamint a stabilitás, a berendezés alatt oldalirányú/oldalirányú erők.Például, használja az audio berendezések, eszközök megakadályozhatja, hogy a hang, hogy zavarják-e a rezgés, jól pufferelés a tulajdonságok parancsra. 【Széles alkalmazhatósági】is alkalmas, mint egy csillapító elem, a rezgés, illetve a zaj az irányítást a gépek.Gumi rezgés izolátorok széles körben használt kompresszor, dízel, benzines, víz szivattyú, egyéb berendezés, amely képes megvédeni a normális működését a gép, szerezzen egy jó környezet, valamint jelentősen csökkenti a zajt, becsapódás. 【Jó anyag】Ez a gumi, lengéscsillapító készült kiválasztott, kiváló minőségű fém-gumi.A gumi anyaga nagy rugalmasság, jó csillapítás teljesítmény, amely képes megvédeni a gép jól.A gumi választjuk jó hő ellenállás használata biztonságos, így lehet kapni bizalommal. 【Szolgáltatás】termékeink menjen át egy szigorú minőség-ellenőrzési folyamat találkozni gyártási előírásoknak.Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, mi biztosan válaszolni, amint lehetséges. 【Fő felhasználási】Ez a gumi rezgés leválasztó főleg, hogy ellenőrizzék a rezgés, illetve a zaj, a berendezések védelme a normális működését a készülék elkerülje a gép, hogy zavarják-e a rezgés, ezzel meghosszabbítva az élettartamát a gép.Ez egy jó csere tartozék. 【Stabil teljesítményt】termékeink egyszerű geometriai minták, hogy fenntartsák a dinamikus teljesítmény, valamint a stabilitás, a berendezés alatt oldalirányú/oldalirányú erők.Például, használja az audio berendezések, eszközök megakadályozhatja, hogy a hang, hogy zavarják-e a rezgés, jól pufferelés a tulajdonságok parancsra. 【Széles alkalmazhatósági】is alkalmas, mint egy csillapító elem, a rezgés, illetve a zaj az irányítást a gépek.Gumi rezgés izolátorok széles körben használt kompresszor, dízel, benzines, víz szivattyú, egyéb berendezés, amely képes megvédeni a normális működését a gép, szerezzen egy jó környezet, valamint jelentősen csökkenti a zajt, becsapódás.


Jellemzők

Material:
Rubber + Metal
Color:
Black + Silver
Optional Size:
VV20*10 M6*18, VV20*15 M6*18, VV20*20 M6*18, VV25*20 M6*18
Quantity:
4pcs
Package List:
4 x Rubber Mounts:

Termékek a kategóriában

D&D PowerDrive 445K5 Poly V szíj, Gumi
  • Új

D&D PowerDrive 445K5 Poly V szíj, Gumi

HUF 1013.40

Csomag méret : 12 L x 1 H x 12 W (hüvelyk)Csomag Súlya : 0.Származási ország : Kína.Cikkszám : 445 K5 Csomag méret : 12 L x 1 H x 12 W (hüvelyk).Csomag Súlya : 0.Származási orsz