LIARTY Frissítés Remegett, Gép Szerszámok Köröm, Köröm Lakk Shaker Állítható (fekete)

LIARTY Frissítés Remegett, Gép Szerszámok Köröm, Köröm Lakk Shaker Állítható (fekete)

HUF 1890.00

Összeg

【ÚJ ÉLET A LENGYEL】- Amikor a lengyel állt egy ideig, majd letelepedni, elválasztjaLengyel shaker teszi körömlakk, keverjük jól össze, gélek már nem csíkos, valamint a csillogás polírozza a borító jobb, mint valaha, tökéletes nélkül buborékok. 【MENTÉS MONERY】- LIARTY lengyel mixer segít megmenteni a régi lengyel modell, festékek, hogy kidobták, s enyhíti a csuklóm fáj remeg fényező, egy szép ajándék egy körömlakk-rajongó. 【SUITBLE A LEGTÖBB ÜVEG】- 3 gumis pántok, masszív, valamint alkalmas sok különböző méretű, illetve márkákat, üvegeket.Mint például a rendszeres gél lengyel, szempilla hosszabbítás, modell, festékek, valamint a tetováló festék. 【KÖNNYEN kezelhető】- Fix a körömlakkot a shaker aztán állítható pántok, hogy stablize az üvegek, amikor a Shaker rezeg.Csatlakoztassa a készülék,nyomja meg a gombot, majd indítsa el dolgozni.Négy csúszásmentes bázis ellenőrizze, hogy a stabil működés. 【KÉT MÓDON lehet HASZNÁLNI】- Újratölthető akkumulátorok használata vagy a vezeték nélküli működés(az elem nem tartozék), kis méret, valamint a hordozhatóság.Csatlakozó : US Plug.Szín : Fekete, Ezüst(Asin : B078 WPD3 TC).Anyag : Magas Minőségű ABS Műanyag & Fém.Méret : 18*12*5cm.Kimenet : 3 V 550m A.Bemenet : 100v-240v.Frekvencia : 50-60 Hz.Eltarthatóság : 90 nap.Vegye ki a körömlakk lakk shaker.Válasszon állítható gumis pántok, állítsa be megfelelően az üveg mérete.Használja az akkumulátorokat, a vezeték nélküli működés, VAGY Használja az AC adaptert a művelet.LIARTY szakosodott műköröm & manikűr termékek.Minden LIARTY termékek lesz tesztelt a vizsgálat csapat, hogy biztosítsa a jó vásárlási élmény.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

サンリオ(SANRIO) Lányok Alkalmi
  • Új

サンリオ(SANRIO) Lányok Alkalmi

HUF 2.33

A Termék Mérete : Kb7 x 0,4 x 3,5 cm (9.Elsődleges a gyártó Ország : Kína (C) 1976Os, 2014 Sanrio Co.A Termék Mérete : Kb.7 x 0,4 x 3,5 cm (9.Elsődleges a gyártó Ország : Kína.

Polip Hiúság Tükör
  • Új

Polip Hiúság Tükör

HUF 3.33

135" Magas 10"Széles.Alumínium, a Tükröt.Kétoldalas Tükör egyik oldalon 2, 5 x nagyítás.Rozsdás Bronz Kivitelben.Arról, hogy a reggel misztikus!.Ez a misztiklény, a tenger rende