Hamutartó Kreatív Kerámia Aranyos, Vicces Kis Szerzetes Hamutartó A Szabadban, Illetve Zárt Az Otthoni Irodai Dekoráció Hamutartó Hamutartó

Hamutartó Kreatív Kerámia Aranyos, Vicces Kis Szerzetes Hamutartó A Szabadban, Illetve Zárt Az Otthoni Irodai Dekoráció Hamutartó Hamutartó

HUF 1439.10

Összeg

Magas minőségű anyag : kiváló minőségű, kerámia anyagok, tartós, biztonságos, környezetbarát, nem könnyen elhalványul, szép, divatos, a legjobb választásCreative modell : Kreatív kis szerzetes hamutartó, elegáns, szép, hatásos, szélálló, tiszta, rendezett.Könnyen tisztítható : A kerámia hamutartó, ha azt szeretné, hogy tiszta, csak öblítse le a csap alá, majd szárazra egy ronggyal.Csúszásmentes alsó : A hamutartó fogad el, csúszásmentes alsó design, ami védi a desktop bármilyen karcolás.A tökéletes ajándék : nagyon alkalmas, mint egy tökéletes ajándék felek, Karácsony, születésnap, évforduló, Karácsony, Valentin Nap.Magas minőségű anyag : kiváló minőségű, kerámia anyagok, tartós, biztonságos, környezetbarát, nem könnyen elhalványul, szép, divatos, a legjobb választás.Creative modell : Kreatív kis szerzetes hamutartó, elegáns, szép, hatásos, szélálló, tiszta, rendezett.Könnyen tisztítható : A kerámia hamutartó, ha azt szeretné, hogy tiszta, csak öblítse le a csap alá, majd szárazra egy ronggyal.Csúszásmentes alsó : A hamutartó fogad el, csúszásmentes alsó design, ami védi a desktop bármilyen karcolás.A tökéletes ajándék : nagyon alkalmas, mint egy tökéletes ajándék felek, Karácsony, születésnap, évforduló, Karácsony, Valentin Nap.Név : Zisha Kis Szerzetes Ashtray Color : fekete, piros, kék, bronze Material : clay Specification : 15.6 in Packing : 1 hamutartó + 1 cartonnotes : 1. A vásárlás előtt kérjük, ellenőrizze a méret szín. Kizárja elemek nem jelennek meg a termék fotók. Mivel ez egy kézi mérés, kérem, engedje meg, 0-3 cm különbség, kérlek, értsd meg!4. A boltban a különböző stílusok, színek, akkor jelentkezzen be, hogy látogassa meg a bolt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy különböző okok miatt, mint például lövés fény megjelenik, ott lehet, hogy egy bizonyos szín különbség, kérjük, tanulmányozza a tényleges product6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.Azt szeretném, ha boldog életet.


Jellemzők

15.6*15.5*9.3cm/5.9*6.1*3.6in:
Packing:
1 ashtray + 1 carton
notes:
1. Before buying, please check the size and color.:
2. Exclude items that are not shown in the product photos.:
3. Since this is a manual measurement, please allow 0-3 cm difference, please understand!:
4. Our shop has a variety of styles and colors, you can log in to visit my shop.:
5. Please note that due to different reasons such as shooting light and display, there may be a certain color difference, please refer to the actual product:
6. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services. I wish you a happy life. :

Termékek a kategóriában