OJXKZ Nagy Smink Táska, PU Bőr Smink Táska, Nagy Kapacitású Utazási Kozmetikai Táska, Nagy Kozmetikai Táskák, Női Top Fogantyú(Barna)

OJXKZ Nagy Smink Táska, PU Bőr Smink Táska, Nagy Kapacitású Utazási Kozmetikai Táska, Nagy Kozmetikai Táskák, Női Top Fogantyú(Barna)

HUF 1.33

Összeg

?【Nagy Kapacitású】Nagy smink táska mérete 97 hüvelyk, oldalsó, illetve a közel zseb belsejében, ahhoz, hogy tartsa a kozmetikai szépség, a szükséges készletek több nappal az utazás. ?【Nagy Nyitó Design】Ez a nagy utazótáska, a nők funkciók egy nagyobb nyílás a könnyű hozzáférést.Egyszerűen csak nyissa meg a cipzárt, majd láthatjuk a tartalom dióhéjban. ?【Funkcionalitás】Ez a PU bőr kozmetikai táska használható otthon, utazás, üzlet, nyaralás, camping.Azt is fel lehet használni, mint az utazás piperecikkek tárolására, napi szükségleti cikkek, tároló, fürdő, tároló, haj, kiegészítők tárolására. ?【Minőségű Anyagok】Ez a nagy kozmetikai táska anyaga PU bőr finom, sima, könnyen tisztítható felület.Puha használható, könnyen hordozható, összecsukható. ?【Kielégítő Ajándék】Ez a nagy kapacitású, kozmetikai táska, egyedi, elegáns design tökéletes szervezés kozmetika, szépség kellékek, tökéletes, mint egy ajándék a barátaim, a családom, hogy kifejezze az érzéseit. ?【Nagy Kapacitású】Nagy smink táska mérete 9.7 hüvelyk, oldalsó, illetve a közel zseb belsejében, ahhoz, hogy tartsa a kozmetikai szépség, a szükséges készletek több nappal az utazás. ?【Nagy Nyitó Design】Ez a nagy utazótáska, a nők funkciók egy nagyobb nyílás a könnyű hozzáférést.Egyszerűen csak nyissa meg a cipzárt, majd láthatjuk a tartalom dióhéjban. ?【Funkcionalitás】Ez a PU bőr kozmetikai táska használható otthon, utazás, üzlet, nyaralás, camping.Azt is fel lehet használni, mint az utazás piperecikkek tárolására, napi szükségleti cikkek, tároló, fürdő, tároló, haj, kiegészítők tárolására. ?【Minőségű Anyagok】Ez a nagy kozmetikai táska anyaga PU bőr finom, sima, könnyen tisztítható felület.Puha használható, könnyen hordozható, összecsukható. ?【Kielégítő Ajándék】Ez a nagy kapacitású, kozmetikai táska, egyedi, elegáns design tökéletes szervezés kozmetika, szépség kellékek, tökéletes, mint egy ajándék a barátaim, a családom, hogy kifejezze az érzéseit. 【Az előnye a nagy smink táska】 Jobb anyagok : a smink táska készült szövött szél PU bőr, puha tapintású, könnyen tisztítható, nagy kapacitású, összecsukható, könnyen szállítható.Funkcionalitás & Praktikum : Ez a nagy kapacitású kozmetikai táska tartalmaz egy nagyobb ferde nyílás kialakítás, így a beépített elemek könnyen belátható, hogy egy pillantással, illetve sokkal kényelmesebb, hogy vegye fel, majd tegye.


Jellemzők

Termékek a kategóriában