UMIRIKO Aranyos Cápa Rajzfilm Minta Potholders Meghatározott Trivets Meghatározott Tiszta Pamut Fonal Szövés Forró kaspókat, Set (2)

UMIRIKO Aranyos Cápa Rajzfilm Minta Potholders Meghatározott Trivets Meghatározott Tiszta Pamut Fonal Szövés Forró kaspókat, Set (2)

HUF 2934.00

Összeg

?【MÉRET】Kombináció : Két darab,egy nagy, meg egy kicsi,átmérője 18 cm (a jelzés a 709),átmérő 24cm (9.45 a) vastagság 0. ?【VÉDENI TÁBLÁZAT A HŐ KÁRT】Pamut szál kiváló hőállóság.110°C-on,csak mert a nedvesség elpárolog, anélkül, hogy sérülne a rost; a maximális hőmérséklet tolerálható 220°C. ?【TISZTA PAMUT KÉZMŰVES POTHOLDERS】Pamut szál szőtt pot párna,szövött pamut kötelet,környezetbarát, színezés,Ezek a vastag párna hőszigetelő meg-rezisztens,csúszásmentes,puha,nedvszívó.Könnyen tisztítható,törölje le az alátét egy nedves ruhával vagy kézi mosás hideg szappanos víz, a levegő száraz.Javasoljuk, hogy mossa meg a száraz kézzel,kerülje a hosszan tartó áztatás, majd a napozás, hogy elkerüljék a halványuló, valamint csökkenti élettartamát. ?【RENDELKEZÉSRE TÖBB】ezek Mindegyike kézzel készült kaspókat, egyedi.Ha még mindig keres valami ajándékot.Ezek a szőnyeg egy jó választás.Lehet nagy ajándék,születésnapi ajándék,anyák napi ajándék,ünnep, ajándék,karácsonyi ajándék,házavató, valamint több. ?【ALKALMAZANDÓ JELENET】Haza, konyha,étkező asztal,iroda,dolgozószoba,kávézó,étterem, szálloda vagy üzlet, iroda,stb. ?【MÉRET】Kombináció : Két darab,egy nagy, meg egy kicsi,átmérője 18 cm (a jelzés a 7.09),átmérő 24cm (9.45 a) vastagság 0. ?【VÉDENI TÁBLÁZAT A HŐ KÁRT】Pamut szál kiváló hőállóság.110°C-on,csak mert a nedvesség elpárolog, anélkül, hogy sérülne a rost; a maximális hőmérséklet tolerálható 220°C. ?【TISZTA PAMUT KÉZMŰVES POTHOLDERS】Pamut szál szőtt pot párna,szövött pamut kötelet,környezetbarát, színezés,Ezek a vastag párna hőszigetelő meg-rezisztens,csúszásmentes,puha,nedvszívó.Könnyen tisztítható,törölje le az alátét egy nedves ruhával vagy kézi mosás hideg szappanos víz, a levegő száraz.Javasoljuk, hogy mossa meg a száraz kézzel,kerülje a hosszan tartó áztatás, majd a napozás, hogy elkerüljék a halványuló, valamint csökkenti élettartamát. ?【RENDELKEZÉSRE TÖBB】ezek Mindegyike kézzel készült kaspókat, egyedi.Ha még mindig keres valami ajándékot.Ezek a szőnyeg egy jó választás.Lehet nagy ajándék,születésnapi ajándék,anyák napi ajándék,ünnep, ajándék,karácsonyi ajándék,házavató, valamint több. ?【ALKALMAZANDÓ JELENET】Haza, konyha,étkező asztal,iroda,dolgozószoba,kávézó,étterem, szálloda vagy üzlet, iroda,stb.


Jellemzők

Termékek a kategóriában