XBWEI vágódeszkát Polc Edény Fedelét Jogosultja vágódeszkát Állni Konyha Szervező Kettős Állványok vágódeszka Polc Vas ( Szín :

XBWEI vágódeszkát Polc Edény Fedelét Jogosultja vágódeszkát Állni Konyha Szervező Kettős Állványok vágódeszka Polc Vas ( Szín :

HUF 36926.10

Összeg

1 Tartós anyag, hogy álljon kopás. Állványok, hogy mindkét, a darabolás táblák hely. Konyha szervezet még soha nem éreztem magam ilyen könnyen. Mentés minden kicsit a konyhában, így több hely van a Kulináris 5.Ez egy csodálatos segítő konyha. Tartós anyag, hogy álljon kopás. Állványok, hogy mindkét, a darabolás táblák hely. Konyha szervezet még soha nem éreztem magam ilyen könnyen. Mentés minden kicsit a konyhában, így több hely van a Kulináris 5.Ez egy csodálatos segítő konyha.Szolgáltatás : 1. Tartós anyag, hogy álljon kopás. Állványok, hogy mindkét, a darabolás táblák hely. Konyha szervezet még soha nem éreztem magam ilyen könnyen. Mentés minden kicsit a konyhában, így több hely van a Kulináris 5.Ez egy csodálatos segítő konyha.Termék típus : Anyag : Iron Color : Fekete/White Size : 11*8.5 cm Packing lista : 1 pcs Note : 1. A fényképezés, a fény, a fizikai tárgyak, képek lehet, hogy egy kis színt különbség, 2 .Kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe mérési hiba.Szabadon módosíthatja a távolság, tárolja a különböző tároló edények, konyhai eszközök.


Jellemzők

Termékek a kategóriában