PENATE Új Felnőtt Unisex Kétoldalas Használható Facemask Szilárd Színű, Mosható, Újrahasználható 4 Rétegű Lélegző Facemask(Fekete)

PENATE Új Felnőtt Unisex Kétoldalas Használható Facemask Szilárd Színű, Mosható, Újrahasználható 4 Rétegű Lélegző Facemask(Fekete)

HUF 2.00

Összeg

Könnyű, kényelmes anyagok jobban megfelel a rajta nyáron több lélegző ★★★ Divatos, szép ★★★ alkalmas a férfiak, mind a nők ★★★ Lehet használni, mindkét oldalon. ✿✿✿ A hatása jó.Mosás után 50-szer, a hatás még mindig eléri a több, mint 80% - át. ✿✿✿ A rugalmas fülhorgot facemask elég nagy ahhoz, hogy fedezze az orrát, száját, arcát, pedig nagyon kényelmes viselet. ✿✿✿ A facemask shell lehet tisztítani, ha piszkos lesz, a szűrő cserélhető. ✿✿✿ A facemask készült búvárkodás ruhával van egy enyhe szaga.Először távolítsa el a szűrőt, áztassa meleg vízben 15 percig, majd lassan távolítsa el a szag.Az elv a szűrő aktív szén nem lehet tisztítani. ✿✿✿ Együtt ergonomikus arc design, a híd, az orr alá tartozik, az alumínium lemez rögzített, csúszásmentes, erősen kopott, védett helyen. ? = ^ _ ^ = ? Helló, kedves barátom, isten hozott PENATE, kívánok boldog vásárolni. ? = ^ _ ^ = ? Mi mindig veled, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a semleges / negatív visszajelzést, vagy megnyit egy ügyet, ezért mi mindig a rendelkezésére!Köszönöm a támogatást, PENATE reméli, hogy nem a legjobb!kellemes vásárlást!.


Jellemzők

Termékek a kategóriában