Campsis Bohém Csülök Gyűrű Készlet Strasszos Gyűrű Üreges Faragott Virág Gyűrű Geometria Ujját Ékszerek a Nők, Lányok(12 DB)

Campsis Bohém Csülök Gyűrű Készlet Strasszos Gyűrű Üreges Faragott Virág Gyűrű Geometria Ujját Ékszerek a Nők, Lányok(12 DB)

HUF 419.40

Összeg

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjatA tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét. ♥Retro gyűrű készlet kiváló minőségű réz a környezetbarát aranyozott,bohém gyűrű készlet,tökéletes vintage gyűrű beállítása a nők, lányok. ♥Kristály gyűrű szett több méretben ,minden évjárat gravírozás minta célja, különböző méretekben, hogy megfeleljen az ujját.Stílusos üreges faragványok fog neked vonzóbbá. ♥Üreges Faragott Virág gyűrű készlet megjelenése, design,gyönyörű, valamint ízléses,gyönyörködtető több a szemét, s több bókot. ♥Vintage ujját ékszer tökéletes ajándék a legjobb választás esküvőre,megnyitó, utazási emlékezés, születésnap, díjak emlékmű, üzleti ajándékok, reklám, promóciós, évfordulós ünnepségek, vásárok, fesztiválok, valamint bármely más alkalmakkor. ♥Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése. ♥Retro gyűrű készlet kiváló minőségű réz a környezetbarát aranyozott,bohém gyűrű készlet,tökéletes vintage gyűrű beállítása a nők, lányok. ♥Kristály gyűrű szett több méretben ,minden évjárat gravírozás minta célja, különböző méretekben, hogy megfeleljen az ujját.Stílusos üreges faragványok fog neked vonzóbbá. ♥Üreges Faragott Virág gyűrű készlet megjelenése, design,gyönyörű, valamint ízléses,gyönyörködtető több a szemét, s több bókot. ♥Vintage ujját ékszer tökéletes ajándék a legjobb választás esküvőre,megnyitó, utazási emlékezés, születésnap, díjak emlékmű, üzleti ajándékok, reklám, promóciós, évfordulós ünnepségek, vásárok, fesztiválok, valamint bármely más alkalmakkor. ♥Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése.Ezek a gyűrűk elképesztően párosított össze, a különböző stílusok ,hold gyűrűk ,nyíl gyűrű, gyűrű türkiz, geometria gyűrűk.Réz vintage retro kockára gyűrűk ,hogy u, bájos, szemet gyönyörködtető.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Hankook Sansim Myung Hui Bázis 1 SPF22
  • Új

Hankook Sansim Myung Hui Bázis 1 SPF22

HUF 4950.00

A készítmény bázis, amely ellátja a nedvességet, valamint a tápanyagok a bőrt, ugyanakkor a fényerő pedig egyértelművé teszi a bőrt a rózsaszín hangEz egy fogfehérítés, UV