A gyerekek Okos Karóra GPS Tracker Telefon Nézni w Video Chat 3-Így Hívja a Gyermek GPS Órák 4G Okos Nézni a SIM-Slot (Fekete)

A gyerekek Okos Karóra GPS Tracker Telefon Nézni w Video Chat 3-Így Hívja a Gyermek GPS Órák 4G Okos Nézni a SIM-Slot (Fekete)

HUF 1.00

Összeg

?【?? ???????】A Gyerekek intelligens karóra támogatja a 4 G a legtöbb SIM-kártya Nélkül ()Javasoljuk, hogy a "Speedtalk" SIM, Ha más SIMs előfordulhat gyenge a jel.Miután az órát, kérem töltse fel az órát, legalább 2 órát.Vizsgálja, hogy a SIM-kártya aktiválva van a mobiltelefon.Helyezze be a SIM-kártyát, ha az óra van kapcsolva.Ez az óra olyan, teljesen működőképes, mint egy mobil telefon!Ez tökéletes a szülők, akik nem akarják, hogy veszek egy mobil telefon gyermekeik számára. ? 【GPS Nyomkövető, SOS】A gyerekek nézni beépített GPS intelligens elhelyezése, valamint GPS-a gyermek helye a telefonon bármikor az APP.A GPS egy egyedi biztonságos terület, amely figyelmezteti, hogy rendszeresen, amikor belépnek, vagy hagyja el a kijelölt területet, majd beállíthatja a sürgősségi kapcsolatok a gyerekek a smartwatch.Ha a gyermeke bajban van, nyomja meg az SOS gombot 3 másodpercig, majd az óra automatikusan tárcsázza az előre beprogramozott segélykérő szám, amíg válaszolt. ? 【Telefon Watch & Kamera Nézni】HD ÖnarcképElfog a csodálatos pillanatot, s hozza magával a gyermek, a gyermekkor, tele emlékekkel.A beépített elülső kamera, valamint a mágia szórakoztunk kamera lehetővé teszi, hogy a gyermek, hogy a fagy minden pillanatban!A 4 G gyermekek intelligens karóra használ egy nagy felbontású érintőképernyő, egy teljes 360° - os látószög, illetve az ultra-tiszta a kijelzőn, hogy megvédje a gyermekek látását.Az ultra-érzékeny képernyő gyors válaszok, sima váltás, mint egy mini okostelefon. ?【Multifunkcionális 4 G intelligens karóra a gyerekek】A frissített intelligens karóra T16 támogatja a több funkciók : Gps Tracker, 3-way hív, videó chat, voice chat, SMS,nagy felbontású dual kamera, SOS, GPS Nyomkövető, arcfelismerő, 4 GB, nagy memória, ébresztőóra, osztályban mód, játékok, lépésszámláló, stb.Ez a dinoszaurusz heveder watch lehet a gyermek legjobb barátom, az oktatás, biztonság.A gyerekek Telefon Nézni, szuper vékony, stressz-mentes, tökéletes üdülési, szülinapi ajándék a gyerekek, az unokák pedig unokáimat. ??【???? ??? ???? ?????】Ha aggódik, hogy a gyerek helye vagy állapota,gyerek mobiltelefon óra életmentő.Ideális édes ajándék, születésnapi ajándék, Karácsonyi ajándék.Kínálunk 12 hónap jótállás életre lelkes ügyfélszolgálat.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.


Jellemzők

Termékek a kategóriában