Bútor, Mosógép, Dolly, Visszahúzható Dupla Sor 24 Kerekek 300KG teherbíró, Mozgó Alap Nehéz Tárgyakat(fekete)

Bútor, Mosógép, Dolly, Visszahúzható Dupla Sor 24 Kerekek 300KG teherbíró, Mozgó Alap Nehéz Tárgyakat(fekete)

HUF 4508.10

Összeg

[Állítható bútorok kosár] : kétsoros kialakítás, egyszerű szerkezet, egyszerű szétszerelésTeleszkópos alap, emelőrúd, könnyen emelje fel a nehéz tárgyakat, valamint az alkalmazott különböző méretű bútorok, mint például a hűtő, a mosógép, mosógép, illetve szárító, stb. [Kétsoros 24 kerekek] : Minden nagy teherbírású elektromos készülék görgőkkel felszerelt, 24 polipropilén kerekek, ami növeli az érintkező felület között a mozgó kerék pedig a földre, úgy, hogy tudod mozgatni a hűtő vagy mosógépet simán kis erőfeszítéssel. [300 KG teherhordó] : Készült kiváló minőségű vastag vas anyag, elég a medve akár 300 KG.Határozott támogatást, miközben megfelel a mindennapi használat során.Könnyen emelje fel a bútorok le a földre, tovább az alsó száraz, szellőztethető, valamint hatékonyan meghosszabbítja az élettartamot. [Anti-slip mosógép konzol] : Minden elektromos kocsi fel van szerelve két anti-slip párna biztosítja a jobb tapadást, védelme, a bútorok.Egyik végét az elektromos kocsi fel van szerelve egy rögzítő fék, hogy javítja a stabilitást, a biztonságot, a mosógép konzol. [Tartós Elektromos Kocsit] : Használ ez a háztartási görgő lehetővé teszi, hogy könnyedén mozog a nehéz tárgyakat, valamint megkönnyítse a háztartási tisztítószer.Tegye a konzolt közvetlenül a hűtő, a mosógép, vagy más háztartási készülékek, majd emelje fel a fék mindkét végén mozogni.Specifikáció : Elem Típus : Heavy Duty Bővíthető Készülék Roller Material : Vas,Nylon,Silicone Shortest : Kb.7 in Longest : Kb.0 in Height : Kb.6 in Weight : 300kg Pulley : Dupla Sor 24 Wheels Compatible : Univerzális, Minden Gépek, Bútorok, 45 70cm Base Weight : Kb.1 oz Package Listája : 2 x Base2 x Csúszásmentes Mat Note : költözés Után a elemek, kérjük, győződjön meg arról, hogy a görgős fék fix, hogy megakadályozza a gép nem remeg oda-vissza, miután van kapcsolva.


Jellemzők

Item Type:
Heavy Duty Extensible Appliance Roller
Material:
Iron,Nylon,Silicone
Shortest:
Approx. 45cm / 17.7in
Longest:
Approx. 70cm / 27.6in
Width:
Approx. 5cm / 2.0in
Height:
Approx. 4cm / 1.6in
Weight:
300kg
Pulley:
Double Row 24 Wheels
Compatible:
Universal for All Machines and Furniture with 45 to 70cm Base
Weight:
Approx. 1419g / 50.1oz
Package List:
2 x Base
2 x Non Slip Mat:
Note:
After moving the items, please make sure that the roller brakes are fixed to prevent the machine from shaking back and forth after it is turned on.

Termékek a kategóriában

Vödör, 1.25 gal., Acél
  • Új

Vödör, 1.25 gal., Acél

HUF 2.33

✅ Vödör, 1 ✅ Forma : Kerek ✅ Vödör / Vödör, Átm 1205 Vödör Vödör Kapacitás 1 1 / 4 gal, Mélység : 9 1 : 4, Vödör / Vödör, Átm 9 1 / 2ben, Vödör / Vödör Hossza 9