Aveena Személyre szabott Pet Emlékmű Kövek Kutyák vagy Macskák,Háziállatok Kerti Kövek Sírját Jelölő,Vésett Neve, Dátum,11×8 (MACSKA)

Aveena Személyre szabott Pet Emlékmű Kövek Kutyák vagy Macskák,Háziállatok Kerti Kövek Sírját Jelölő,Vésett Neve, Dátum,11×8 (MACSKA)

HUF 1.00

Összeg

?Személyre : Személyre szabott macska emlékmű kövek, ami egy kellemes, értelmes módja annak, hogy kifejezze az érzelmeket, érzéseket, hogy a saját elveszett háziállat, vagy valaki más ?Ingyenes Egyéni : Ingyenes egyéni a macska kerti kő közvetlenül, beleértve a pet nevét született telt el a dátumokat.Hogy megemlékezzenek az egyedi pet,ez igazán szép ajándék választás egy gyászoló kisállat-tulajdonos. ?A szabadban, illetve Zárt térben : Öntött környezetbarát gyanta, hogy hasonlítanak a valódi kő,vízálló vízálló,ellenáll a napfény is.Tedd a sírkő mellett sétány alatt a kedvenc fa közelében, egy virágágyás, vagy a füvet a kertben. ?Vissza a macska sírkő üreges, ami megkönnyíti a mozgás, ha díszíti az udvart, de nem befolyásolja a tartósságot. ?TESTRE MOST bizalommal : Minden testre szabott termékek dupla ellenőrzött szállítás előtt küldi ki 3 napon belül.A csomagolás is nagyon jól,egyáltalán nem kell aggódnia, sérülés szállítás közben.(Sebesség garantált!Megrendelés után, június 17-én fogja használni a frissített express, Minden expressz szállítás érkezik követő 30 napon belül a megrendelés.Ellenkező esetben alkalmazni a visszatérítés.biztosíthatom, hogy helyet a sorrendben!).A macska sírkő magát, egy meglepő pet szimpátia ajándék,segít egy szomorú barátot, vagy szeretett emlékezni a különleges állat.Most, testreszabás, még inkább megható, nagymértékben erősíti a lelki kapcsolat a pet,így a kisállat emléke örökké tart. ✩JELLEMZŐK : Termék design : A pet-emlékmű kőből faragott egy macska felé, hogy te,úgy néz ki, melegszívű, kedves.Tökéletes pet sírját jelölő,egy sírkő kifejezetten a macskák.Személyre : Ingyenes egyéni a kő közvetlenül, beleértve a pet nevét született telt el a dátumokat. ✩ANYAGOK : Ez a pet kerti kő által szakadó, majd préseléssel környezetbarát gyanta, akkor kézzel festett,szárított, nem könnyű sérülés, majd elhalványulnak.Úgy néz ki, mint egy igazi kő,úgy érzi, kényelmes is.Kültéri, illetve beltéri egyaránt alkalmas.Az időjárás-ellenálló sunshine-ellenálló,nem sokáig. ✩MÉRÉS : Méret : 11(L) x 8(M) cm;Súly : 1.65 kg ✩SZAKMAI : a személyre szabott termékek információk lesz dupla jelölve,akkor a lézer gravírozott által tapasztalt mérnökök lesz sen ki 3 napon belül.Mindkét express shipping & gazdasági szállítási állnak rendelkezésre.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

DOSKOCIL FreshFlow Szűrő 2pk
  • Új

DOSKOCIL FreshFlow Szűrő 2pk

HUF 900.00

A kutyákatHasználata Friss Flow Szökőkutak.Szén szűrő tartja a vizet, a friss, tiszta.A csomag tartalmaz 2 szűrők.Pm Új Csere Szűrő 2 Pk.Dosckocil Petmate Csere Szűrő Friss Fl