Kutya Ágy Macska Ágy Fánk,Puha Plüss Pet Párna A Nyugodt Pet Ágy Kényelmes Szőrme Fánk Párna, Jobb Alvás Macskák (Több Méretben) (Közepes(50cm/19.7

Kutya Ágy Macska Ágy Fánk,Puha Plüss Pet Párna A Nyugodt Pet Ágy Kényelmes Szőrme Fánk Párna, Jobb Alvás Macskák (Több Méretben) (Közepes(50cm/19.7

HUF 2.33

Összeg

【Támogatja a jobb alvás】Köszönhetően a kör alakú, a magas-minőség fánk coddler kiskutya ágy ideális háziállat, akik szeretnek bújni!A perem létrehoz egy biztonságérzetet nyújt, fej-nyaki támogatás, míg a szuper-lágy tölteléket kínál ízületi, izom fájdalom enyhítésére 【Nyak Támogató Trim】A magasabb felszereltségi szélén volt elgondolkodva célja, hogy támogatást a háziállatok nyakát, fejét, létrehoz egyfajta biztonságot, kényelmet. 【100% a Nem Mérgező Anyagok】Plüss ágy fánk használni a tartós poliészter, luxus műszőrme össze, hogy hozzon létre egy praktikus, kényelmes nevelt kutya ágy, javítása a teljes kényelmet, a kutya ágy.Nem alkalmas a kiskutyák, kutya, vagy a túlzott fogzás vagy rágás viselkedés. 【Csúszásmentes Alsó】Az ortopéd kutya vagy macska ágy van csúszásgátló PVC pontozott szövet biztosítani kívánt stabilitást, tökéletes a macska, vagy kutya.Felhasználóbarát kialakítás, ösztönzi a kutyák göndör vagy zajától, egy nyugodt, kényelmes alvást. 【Termék Részletek】Tartani a Puha Javasoljuk, hogy Mossa meg a Kezét; 2size, hogy válasszon : A 19.7" pet ágy, kutya, vagy macska fajták akár £ 20 , A 23.6" pet ágy, kutya, vagy macska fajták akár 25lbs.Magas Minőségű, valamint Jobb felhasználói Élmény mindig is az volt a cél, hogy törekszünk.Azt szeretnénk, hogy minden kutya csak pihenj, aludj jól, majd hagyjuk egy mosoly a tulajdonosok.Specifikáció : Anyag : Külső, plüss.Külső átmérő : 19.7 hüvelyk 20 lbs háziállatok; 23.6 inch a 25lbs háziállatok Funkció : 1.Az ágyak használata egy kör alakú design, hogy hozzon létre egy kényelmes, magas minőségű fánk ölelkező kutya, macska ágy ideális háziállat, akik szeretnek bújni!A perem létrehoz egy biztonságérzetet nyújt, fej-nyaki támogatás, míg a szuper-lágy tölteléket kínál ízületi, izom fájdalom enyhítésére.A pet ágy használ csúszásmentes alsó tartani a pet ágy hely.Ezt fel lehet használni, csempézett, illetve parkettás el lehet helyezni, a home / nappali.A fészek ágy mosható meg lehet mosni egy mosógép, illetve szárító.A Csomag Tartalmazza -1*Kutya Ágy Szőnyeg Megjegyzés : 1. Mikor kinyitja a csomagot, kérjük, rázzuk össze, hagyjuk 1-2 napig, mert puha poliészter töltő-használ sok töltelék (nem egyenletesen oszlik el a párna), nagyon vastag, nagyon puha Észterek formájában egy gyönyörű kavargó minta.


Jellemzők

Material:
Outer, plush.
Inner, PP cotton. :
Outer diameter:
19.7inch for 20 lbs pets; 23.6inch for 25lbs pets
Feature:
1.Our beds use a circular design to create a comfortable, high-quality donut cuddler dog and cat bed is ideal for pets who love to curl up! The raised rim creates a sense of security and provides head and neck support, while the super-soft filling offers joint and muscle pain relief. :
2.The pet bed uses a non-slip bottom to keep the pet bed in place. It can be used on tiled and hardwood floors and can be placed in the home / living room. :
3. Washable.The nest bed is washable and can be washed with a washing machine and dryer. :
Package Included:
-1*Dog Bed Mats:
Note:
1. When opening the package, please shake and leave it for 1-2 days, because it is made of soft polyester filling and uses a lot of filling (not evenly distributed on the cushion), very thick and super soft Esters form a beautiful swirling pattern. :
2.We usually recommend washing your hands to make the bed easy to care for and make it easier for your pet to maintain a comfortable and clean sleeping space. :
3. Puppy or dog not suitable for teething or chewing. :
5. Please be careful when unpacking the package. :

Termékek a kategóriában

DOSKOCIL FreshFlow Szűrő 2pk
  • Új

DOSKOCIL FreshFlow Szűrő 2pk

HUF 900.00

A kutyákatHasználata Friss Flow Szökőkutak.Szén szűrő tartja a vizet, a friss, tiszta.A csomag tartalmaz 2 szűrők.Pm Új Csere Szűrő 2 Pk.Dosckocil Petmate Csere Szűrő Friss Fl