APQ Csomag 1000 Nyitott Felső Jég Táskák Csavar Kapcsolatok 10 x 20. Crystal Ice Nyomtatott Táskák 10x20. Vastagsága 1,5 millió körül.

APQ Csomag 1000 Nyitott Felső Jég Táskák Csavar Kapcsolatok 10 x 20. Crystal Ice Nyomtatott Táskák 10x20. Vastagsága 1,5 millió körül.

HUF 1979.10

Összeg

Csomag 1000 MŰANYAG JÉG TÁSKÁK, 10" x 20", 8 lb "Crystal Ice" műanyag jég zsákokat előre nyomtatott, valamint a nagy nyitó teszi csomagolás jégkockát könnyű.Ezek a 8 kiló jeget táskák csavar kapcsolatok 1,5 mil vastag, intézkedés 10" széles 20" hosszú.Minden jég táska előre nyomtatott egy kép egy kutyát állt a jég, a szöveg "Crystal-Jég".MAGAS MINŐSÉG : Crystal Ice Nyomtatott Icebags készülnek szűz poli gyanták.EVA pedig Metallocene egészült ki a jég táskák, hogy növeljék erejüket, a szúrás ellenállás, valamint csökkenti a törékenység a jég hideg.5 millió építési ellenáll az éles szélei jég nélkül rippelés, vagy szakadás.Csavar Kapcsolatok gyors & könnyű bezárása.ÉLELMISZER, ILLETVE a FAGYASZTÓ BIZTONSÁGOS : Ezek a csavar-nyakkendő táskák képesek kezelni hőmérséklete olyan alacsony, mint -20 F.Különleges összetétel a termelés garantálja, csökkenti a repedés pedig törékenység kis hőmérsékleten.Készült alacsony sűrűségű polietilén műanyag, a funkciók ki metallocene extra erőt a hűtőben.Ez tartós, megbízható, miközben segít, hogy megakadályozza a szivárgást, valamint szórakozik.KELLEMES CSOMAG : Ez a poli bag funkciók kiváló tisztaság a termék jól látható, valamint egy dekoratív nyomtatott design.Egy vicces nyomtatás teszi ezt a zsákot azonnal felismerhető használható jég.A mellékelt csavart kapcsolatok ezek az élelmiszer-minőségű táskák könnyű közel áll gürcölés.Kompakt csomagolás takarít meg számláló pedig hely a polcon.ALKALMAZÁS : BPA mentes jég táska tökéletes jég zsákoló megoldás élelmiszerbolt, hideg élelmiszer-feldolgozó létesítmények.Ezek a leggyakrabban használt élelmiszer üzlet, hajók, piknikek, benzinkutak, jég ház, automata, kisboltok, boltok, raktárak.KÖNNYŰ HASZNÁLAT : Egyszerűen töltse ki a zsák a jég, biztonságos lezárása a mellékelt csavart kapcsolatok, illetve tárolja a fagyasztóban!.Csomag 1000 MŰANYAG JÉG TÁSKÁK, 10" x 20", 8 lb. "Crystal Ice" műanyag jég zsákokat előre nyomtatott, valamint a nagy nyitó teszi csomagolás jégkockát könnyű.Ezek a 8 kiló jeget táskák csavar kapcsolatok 1,5 mil vastag, intézkedés 10" széles 20" hosszú.Minden jég táska előre nyomtatott egy kép egy kutyát állt a jég, a szöveg "Crystal-Jég".MAGAS MINŐSÉG : Crystal Ice Nyomtatott Icebags készülnek szűz poli gyanták.EVA pedig Metallocene egészült ki a jég táskák, hogy növeljék erejüket, a szúrás ellenállás, valamint csökkenti a törékenység a jég hideg.


Jellemzők

Termékek a kategóriában