A Gnome a Gomba Vinyl Matrica Tervezés 11 Autó Ablak, Fal, Laptop Vad Szakáll Szerencsés Szimbólum el gnomo 金言 гном (2.5' x 5', Fekete)

A Gnome a Gomba Vinyl Matrica Tervezés 11 Autó Ablak, Fal, Laptop Vad Szakáll Szerencsés Szimbólum el gnomo 金言 гном (2.5' x 5', Fekete)

HUF 219.60

Összeg

⚡ Kell még egy design?A rendelést, aztán szólj, amely tervezési inkább (használjon egy kép összes rendelkezésre álló minták)Nem fogja bántani a festék, vagy natúr.Lehet alkalmazni, majd visszahelyezni a kívánt hatást.Vízálló, majd a folt-ellenálló Beltéri élet több, mint 8 éve.Kültéri élettartama több, mint 5 év UV védett.Is használható, a hő, a fegyver vagy a háztartási hajszárítót alakításában.Nagyon rugalmas, rugalmas.Szuper vékony (0,2 mm), hogy illeszkedjen a legtöbb szűk helyeket vagy sarkokat.Használható más projektek más, mint az autóipar.Szuper könnyű használni.Utasítás : 1) Dörzsölje a matrica, hogy biztos legyen a transzfer szalag megfelelően van-e csatlakoztatva a matrica. 2) Tiszta, száraz a kiválasztott területet. 3) Távolítsa el a viasz hordozó lassan, ügyelve a matrica marad csatolva az átlátszó transzfer szalag. 4) Óvatosan helyezze a matrica, hogy a keresett terület. 5) Dörzsölje a matrica az egyik oldalról a másikra, eltávolítja a légbuborékokat. 6) Használ egy tárgyat, mint a kártyát, hogy győződjön meg arról, hogy az egész matrica teljesen csatolni kell a felszínre. 7) Lassan távolítsa el a transzfer szalag.Gnome Alatt a Gomba : design #11 High minőségű, hosszú élet vinyl matrica világos alkalmazás szalag egyszerű telepítés.A mérés a matrica a legszélesebb pontján.Ez a jel minőségű vinyl matrica marad közvetlenül ajtók, ablakok, lökhárítók, s a falak.Matrica nincs háttér, a fehér terület a képen vágja ki, majd megmutatja a háttérben, ahol alkalmazzák.


Jellemzők

Termékek a kategóriában