Matt Nude Rúzs Szett, Karácsonyi ajándék doboz, 10 Színben, Vízálló, Tartós Szájfény tapadásmentes Csésze Folyékony Bársonyos Rúzs Set (10-1)

Matt Nude Rúzs Szett, Karácsonyi ajándék doboz, 10 Színben, Vízálló, Tartós Szájfény tapadásmentes Csésze Folyékony Bársonyos Rúzs Set (10-1)

HUF 2.00

Összeg

Karácsonyi ajándék doboz,Prefektus Rúzs Meghatározott Lány,Nő Kényelmes Viselet ,Puha, Krémes Érzem Magam.Ez egy nagyon kényelmes, nagyon szép ajak smink készlet, könnyű elvégezni, a színe csodálatos.A Csomag Tartalmaz : 10 Db Szájfény Smink Készlet + Szép Smink Doboz.Tökéletes, mint egy ajándék küldés Szerető Családját, a Barátait, amikor Valentin-Napi, Születésnapi, illetve más Fesztivál !.Megjegyzés : A színek egy kicsit off, de ez mindig az esetben az interneten.Még ha megnézzük, ezek a színek a füzetedbe, majd a telefon másképp néznek ki ,De színű lesz csodálatos.Típus : Rúzs Állítsa be a Színek lehetőséget : 10 Szín választás Tulajdonságok : Tartós Fenntartása/ Vízhatlan/ Vízálló Hatás : Matt Csomag Tartalmaz : 10 x Tartós Szájfény Tippek : 1. Vízhatlan, s Nem bot-Kupa 2. jobb, ha használja az ajak balzsam, vagy alapuló ajak elemeket, mielőtt behelyezné az ajkadon. Ez lesz a jó hatást, ha alkalmazni egy nagyon vékony réteg. Ez úgy néz ki, egy kicsit sötétebb, ha használja ajak hajkefe, mint a kéz.szóval Ajak ecset erősen ajánlott. Mert ez a hatás matt bársony ,akkor érintse meg, inni, de azt nem lehet megenni valamit zsír.


Jellemzők

Termékek a kategóriában