6-pack Hobnail ivópohár, 10 oz Vastag Modern Üveg pohár, Dupla Régi Divat Üveg, Klasszikus Buborék Üvegáru (Füst Szürke)

6-pack Hobnail ivópohár, 10 oz Vastag Modern Üveg pohár, Dupla Régi Divat Üveg, Klasszikus Buborék Üvegáru (Füst Szürke)

HUF 1.67

Összeg

1 Magas minőség szín kristály üveg anyag, tökéletes kivitelezés, nem festeni, vagy spray-t. Elegáns vastag buborék alakú kialakítás erős bázis, a könnyű kezelhetőség, minden egyes intézkedések kb.5" H x 3"W kapacitás 10 dkg (300ml), súlyok 0.7 font vagy több (320g). Speciális kétszer lágyítási folyamat, hogy erősítse a keménység, hogy elkerüljék a repedés, mosogatógépben mosható. Többfunkciós kevert italok, a pálinkát, a víz vagy a jeges italok ,nagy roham bárok, sörözők,szállodák,haza többet. Biztonságos csomagolás, több környezetbarát EVA formában, távolsági közlekedés. Magas minőség szín kristály üveg anyag, tökéletes kivitelezés, nem festeni, vagy spray-t. Elegáns vastag buborék alakú kialakítás erős bázis, a könnyű kezelhetőség, minden egyes intézkedések kb.5" H x 3"W kapacitás 10 dkg (300ml), súlyok 0.7 font vagy több (320g). Speciális kétszer lágyítási folyamat, hogy erősítse a keménység, hogy elkerüljék a repedés, mosogatógépben mosható. Többfunkciós kevert italok, a pálinkát, a víz vagy a jeges italok ,nagy roham bárok, sörözők,szállodák,haza többet. Biztonságos csomagolás, több környezetbarát EVA formában, távolsági közlekedés.Az élen a kézzel készített üvegáru!MS Kézműves üveg integrált tervező, fejlesztő,valamint a készítő üveg áruk, kiegészítők.A termékek ajánlat kombinációja minőség, érték páratlan a üvegáru-ipar.Támogatjuk ezt a kötelezettséget, a vevő szolgáltatás az ellátási lánc megbízhatóság, ami egy ideális partnerség kereskedelmi foodservice műveletet, majd a kiskereskedőknek egyformák.Az elegáns,mosogatógép, valamint szünet ellenálló üveg a profi!.


Jellemzők

Termékek a kategóriában