Új Hordozható Utazó Fél Vezeték nélküli Mini Haj Vas Hajegyenesítőt Mindenféle Haj, az Ember Aeard Redőző -, C-Típusú Újratölthető (hajvasalót)

Új Hordozható Utazó Fél Vezeték nélküli Mini Haj Vas Hajegyenesítőt Mindenféle Haj, az Ember Aeard Redőző -, C-Típusú Újratölthető (hajvasalót)

HUF 2.00

Összeg

【2 az 1-ben hajvasalót Hajsütővas】- Vezeték nélküli hajvasalót lehet használni, mint egy profi hajvasalót is egy hajsütővasaz 1 inch lemez szélessége elég bármilyen hosszúságú, mindkét vastag, vékony hajszál.tudjon selymes, sima, egyenes vagy ugráló bájos fürtök az all-in-one ergonomikus kialakítás. 【3 Szint Hőmérséklet-szabályozás】- 170°C / 428℉ a törékeny haj, 190° C / 374℉ sérült haj, majd 220°C / 392℉ az egészséges haj.Különböző melegszik hatékonyan javítja a tartósság, valamint csökkenti a haj károsodását.Zavarba kialakítása eltér a hagyományos hajvasalót, ez védi a kezet Gyorsan véletlen hő. 【Mini hajvasalót Utazási】- A saját haj stylist, hogy a stílus a hajad, a go!Vezeték nélküli hajvasalót támogatja a több C-Típusú töltés, beleértve a power bank, adapter, számítógép, autó erejét, mindössze 120 perc teljes töltés.Kényelmes, hordozható, egy prémium bársony hőálló tok készen áll az útra!. 【Egyedi Design - a Legjobb Ajándék Választás】-WANNABE Vezeték nélküli hajvasalót egyedi Rúzs Design,az elegáns, rúzs design lesz a káprázatos bárhol, ugyanakkor az is, hogy az első választás az ajándékot,senki nem tud ellenállni egyáltalán!. 【Csomag Után Értékesítési】-Csomag tartalmazza-1x Vezeték nélküli hajvasalót,1x C Típusú Töltő Kábel,1x Levehető, Lítium Akkumulátor,1x Tok.biztosítani 2 év garancia a termékekre.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk nem számít, hogy milyen problémák vannak!. 【2 az 1-ben hajvasalót Hajsütővas】- Vezeték nélküli hajvasalót lehet használni, mint egy profi hajvasalót is egy hajsütővas.az 1 inch lemez szélessége elég bármilyen hosszúságú, mindkét vastag, vékony hajszál.tudjon selymes, sima, egyenes vagy ugráló bájos fürtök az all-in-one ergonomikus kialakítás. 【3 Szint Hőmérséklet-szabályozás】- 170°C / 428℉ a törékeny haj, 190° C / 374℉ sérült haj, majd 220°C / 392℉ az egészséges haj.Különböző melegszik hatékonyan javítja a tartósság, valamint csökkenti a haj károsodását.Zavarba kialakítása eltér a hagyományos hajvasalót, ez védi a kezet Gyorsan véletlen hő. 【Mini hajvasalót Utazási】- A saját haj stylist, hogy a stílus a hajad, a go!Vezeték nélküli hajvasalót támogatja a több C-Típusú töltés, beleértve a power bank, adapter, számítógép, autó erejét, mindössze 120 perc teljes töltés.Kényelmes, hordozható, egy prémium bársony hőálló tok készen áll az útra!.


Jellemzők

Termékek a kategóriában