Elektromos Porgyűjtő Fúrás Vákuum Megszüntetésére Porszívó 2 Porzsákok 1 Kezét A Párna Diy Fodrászati Eszközök

Elektromos Porgyűjtő Fúrás Vákuum Megszüntetésére Porszívó 2 Porzsákok 1 Kezét A Párna Diy Fodrászati Eszközök

HUF 15136.20

Összeg

100% új, magas színvonalú, profi köröm eszközök köröm technikusEgy hatalmas rajongó összegyűjti a port, a körmeit vagy a csiszolási folyamat, miközben az asztal tiszta.A csomag tartalmaz egy porzsák, hogy ki lehet cserélni, illetve tisztítani.Egy erős csendes motor, a köröm por tisztább parkol egy csendes motor, vezetése, egy csendes, nyugodt szakmai légkörben, miközben porosodik.Alkalmas köröm táblázat, szakmai szépség klub, a szalon, a személyes, csomag tartalma 1 köröm duster, 2 porzsákok, 1 kezét a párna.műszaki adatok : Projekt Típusa : Köröm Equipment Rated teljesítmény : 22 watts Voltage : 100-240 V Ventilátor-fordulatszám : 4000 rpmmaterial : plastic Basic a termék minőségét tanúsító : CEcolor : White Size : körülbelül 30. A tényleges színe a projekt némileg eltérhetnek a kép jelenik meg a honlapon, ami sok tényezőtől függ, mint például a fényerő a kijelző a kijelző fényerejét. Kérjük, hogy a mérési adatok kissé elfogult. kezét párnák rendelkezésre állnak a különböző színek, valamint küldött véletlenszerűen.Ha a kívánt színt, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Túlterhelés elleni védelem eszköz : Beépített több mint feszültség -, áram -, széf használat, porzsák sűrűsége közepes, környezetbarát, tartós, spare2. Gyermekek használhatják a termék felügyelet alatt, csak akkor, ha megfelelő utasításokat kapott. Ne használja a készüléket vizes vagy nedves helyen.


Jellemzők

Project Type:
Nail Equipment
Rated power:
22 watts
Voltage:
100-240 V.
Fan speed:
up to 4000 rpm
material:
plastic
Basic product quality certification:
CE
color:
White
Size:
about 30.1 * 15.2 * 16.4cm
note:
1. The actual color of the project may differ slightly from the image displayed on the website, which is caused by many factors, such as the brightness of the display and the brightness of the display. Light.:
2. Please allow the measurement data to be slightly biased.:
3. hand pillows are available in a variety of colors and are sent randomly. If you have the color you want, please contact us.:
prompt:
1. Overload protection device:
Built-in over voltage, current, safe use, dust bag density is moderate, environmentally friendly and durable, spare
2. Children are allowed to use the product under supervision only when appropriate instructions are given.:
3. Do not use this product in wet or humid places.:
difference. :

Termékek a kategóriában