Taktikai válltáska a Férfiak, Katonai EDC Parittya Táska Molle Systerm Kerékpáros Túrázás Kemping fémdetektoros (Fekete)

Taktikai válltáska a Férfiak, Katonai EDC Parittya Táska Molle Systerm Kerékpáros Túrázás Kemping fémdetektoros (Fekete)

HUF 2609.10

Összeg

[Tartós, Vízálló Anyagból] : Ez által épített 800 D nagy sűrűségű nylon anyagA belső felületi bevonattal, vízálló bevonat megakadályozza, hogy az elem belsejében hogy vizes a rossz időjárás. [Molle Rendszer] : vannak molle pántok ezen a mellkas táska.Viszont a kis kütyü, mint például a D-gyűrűs csat, kések, halászfelszerelések, vizes palackok, valamint a sürgősségi eszközök, vagy valami más.Nagy tartósság, még intenzív használat esetén. [Prémium Kezelni Heveder] : A kar által esernyő kötél kézi kötés szövet.Állítható, levehető vállpánt.Vállpánt állítható a bal vagy a jobb vállam. [Többcélú] : három módja Van, hogy viselni (válltáska, mellkasi zsákot vagy táskát).A zsebek jó a méret, hanem folytatni minden olyan lényeges, mint a telefon, kulcsok, gyógyszereit egy csomó hely. [Széles körben Használja] : Ez a láda zsák lenne a legjobb választás lehet, mint egy napi táska, vagy egy horgász táska.Alkalmas szabadtéri tevékenységek, mint például a túrázás, horgászat, kemping, utazás, kerékpározás, katonai, vadász, fém kimutatására stb. [Tartós, Vízálló Anyagból] : Ez által épített 800 D nagy sűrűségű nylon anyag.A belső felületi bevonattal, vízálló bevonat megakadályozza, hogy az elem belsejében hogy vizes a rossz időjárás. [Molle Rendszer] : vannak molle pántok ezen a mellkas táska.Viszont a kis kütyü, mint például a D-gyűrűs csat, kések, halászfelszerelések, vizes palackok, valamint a sürgősségi eszközök, vagy valami más.Nagy tartósság, még intenzív használat esetén. [Prémium Kezelni Heveder] : A kar által esernyő kötél kézi kötés szövet.Állítható, levehető vállpánt.Vállpánt állítható a bal vagy a jobb vállam. [Többcélú] : három módja Van, hogy viselni (válltáska, mellkasi zsákot vagy táskát).A zsebek jó a méret, hanem folytatni minden olyan lényeges, mint a telefon, kulcsok, gyógyszereit egy csomó hely. [Széles körben Használja] : Ez a láda zsák lenne a legjobb választás lehet, mint egy napi táska, vagy egy horgász táska.Alkalmas szabadtéri tevékenységek, mint például a túrázás, horgászat, kemping, utazás, kerékpározás, katonai, vadász, fém kimutatására stb.Taktikai válltáska a Férfiak, Katonai EDC Parittya Táska Molle Systerm Kerékpáros Túrázás Kemping Fém Kimutatására.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

SHIMANO Soare BB Ajing S610L-S
  • Új

SHIMANO Soare BB Ajing S610L-S

HUF 3.00

A fény, a játék itt kezdődikKönnyű játékok, mint például az öregedés, illetve mebaring.Az elmúlt években, ezt a halászat, amely célzott, soksok halak, valamint könnyű eladn

Berkley Trilene Fluor IceTM Fluor
  • Új

Berkley Trilene Fluor IceTM Fluor

HUF 2.67

BERKLEY TRILENE FLUOR JÉG : Ne hagyja, hogy halat a horogrólEz a különleges tervezésű jég damil már megfogalmazta, hogy szállít kivételes teljesítmény hideg időjárási körül