Drón Távirányító Zsinór Kompatibilis a DJI Mini 3 Pro, Széles nyakpánt, Biztonsági Szlogen Design

Drón Távirányító Zsinór Kompatibilis a DJI Mini 3 Pro, Széles nyakpánt, Biztonsági Szlogen Design

HUF 1.00

Összeg

✈ Ingyenes a kezét, hogy a légi fotózás könnyebb ✈ A szöveg párosul a logó, hogy emlékeztesse a design, amely egyszerű, könnyen érthető.Amikor a repülő, hatékonyan emlékeztetni másokat, hogy ne zavarják meg repülni, a nyugalmat. ✈ Magas minőségű fém horoggal, erős, tartós. ✈ Az anyag puha, a vállpántok vagy nőtt, a lógó nyak kényelmes, a hossza a nyakán lóg ésszerű. ✈ Ingyenes a kezét, hogy a légi fotózás könnyebb. ✈ A szöveg párosul a logó, hogy emlékeztesse a design, amely egyszerű, könnyen érthető.Amikor a repülő, hatékonyan emlékeztetni másokat, hogy ne zavarják meg repülni, a nyugalmat. ✈ Magas minőségű fém horoggal, erős, tartós. ✈ Az anyag puha, a vállpántok vagy nőtt, a lógó nyak kényelmes, a hossza a nyakán lóg ésszerű.Specifikáció : Anyag : Szövet Vonatkozó modellek : az RC Pro, RC, Okos Távirányító Szín : Fekete, sárga, szélén Nettó súly : 43.3 g Csomag súlya : (Kb.4 g Termék méret : 58 x 4cm / 22.57 inch (fold fele) Csomag méret : 14.93 hüvelyk Csomagolási listát : 1db x zsinór Megjegyzés : 1. Nem tartalmazza a Távirányító 2. Átmenet : 1 cm=10 mm=0. Kérem, engedje meg, 1-3mm hiba miatt kézi mérés.kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánom, megrendelés előtt 4. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a tételt,kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánom, megrendelés előtt, Köszönöm!.


Jellemzők

Material:
Cloth
Applicable models:
for RC Pro, RC, Smart Remote
Color:
Black yellow edge
Net weight:
43.3g
Package weight:
(Approx.) 45.4g
Product size:
58 x 4cm / 22.83 x 1.57inch (fold in half)
Package size:
14.5 x 10cm / 5.7 x 3.93inch
Packing list:
1pcs x lanyard:
Note:
1. Does not include the Remote control:
2. Transition:
1cm=10mm=0.39inch
3. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. please make sure you do not mind before ordering:
4. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item,please make sure you do not mind before ordering, Thank you! :

Termékek a kategóriában

EVGA Frostbite 2 Termikus Zsír
  • Új

EVGA Frostbite 2 Termikus Zsír

HUF 3.00

Könnyen alkalmazhatóSzállított fecskendő 2,5 g.Alkalmas CPU, GPU, valamint a kapcsolódó heatsinks.Könnyen alkalmazható.Szállított fecskendő 2,5 g.Alkalmas CPU, GPU, valamint a ka