BOYIVI 3 Db Bársony Fejpánt a Nők Fonott Fejpánt Criss Cross fejpánt Vastag, Széles Hairband a Sport, Jóga Kellékek (Sötét Szín)

BOYIVI 3 Db Bársony Fejpánt a Nők Fonott Fejpánt Criss Cross fejpánt Vastag, Széles Hairband a Sport, Jóga Kellékek (Sötét Szín)

HUF 899.10

Összeg

【Mi Lesz】kap 3 db bársony fejpánt, beleértve a 3 színben, fekete, barna, vörös, rózsaszín, szürke, bézs, találkozó a különböző ruhák szüksége vankiválaszthatja, hogy melyik viselni szerint a hangulat vagy a szín tetszik. 【Minőségű Anyagból】 A fedelet fejpánt volt, puha bársony.Az alap fejpánt készült memória rugalmas műanyag, amely kiváló rugalmasság.Nagyon kényelmes, soha nem fájt a fülem mögött, mint a legtöbb fejpánt is rajtad egész nap sűrű haja. 【Finom Design】Ez a fonott hairband elfogadja csomó design, ami javítja a szépség, a fejpánt tesz vonzóvá, miután rajta, alkalmas a különböző frizurák, mint például a hosszú haj, rövid haj, egyenes haj, göndör haj, stb. 【Többcélú】Ezek a haj zenekarok tökéletes a mindennapi viselet, utazás, mosás arcod, buli, dátum, jóga, futás, stb.Ki fognak tartani a hajad kétszeres pedig soha nem laza.Jó hosszú vagy rövid a haja, vagy a lusta haj napja. 【, Mint egy Ajándék】Csodálatos design, jó minőségű teszi őket szép ajándék a barátok, barátnő, anya, lánya, felesége.Műszaki adatok : Anyaga : bársony, műanyag baseplate Color : fekete, barna, vörös, rózsaszín, szürke, beige Size : körülbelül 6,3 x 6.57 hüvelyk/ 16 x 17 x 4 cm-es Csomag tartalma : 3x Széles hajpánt Megjegyzések : Kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe hibák méret.A színe lehet, hogy létezik egy kis különbség miatt eltérő képernyő jelenik meg.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

A Haj Szerkesztés Polip Karom Klip
  • Új

A Haj Szerkesztés Polip Karom Klip

HUF 665.10

Modern matt karom klip csatot tartja a haját, finoman, biztonságosanIdeális updos, félig stílusokat, sőt még többet is.Működik, minden hajtípusra.Ez a 'en vogue' maxi karom klip e