JLLQ Nagy Strasszos Virág hajcsat Elegáns haj Kiegészítők Hosszú Haj Felnőtt Haj Ékszereket A Nők Vastag Kristály Hajtű (Szivárvány)

JLLQ Nagy Strasszos Virág hajcsat Elegáns haj Kiegészítők Hosszú Haj Felnőtt Haj Ékszereket A Nők Vastag Kristály Hajtű (Szivárvány)

HUF 2.67

Összeg

A kéz, intarziás strassz világos, gyönyörű, könnyű, tartósNem fakul, nem esik gyémánt.Magas minőségű, nagyszilárdságú műanyag, nagy hajtűkanyar.Húzza meg a hajad, hogy ne sérüljön a haj, illetve fejbőr.Ezt fel lehet használni, hogy a fix vékony vagy vastag haját.Csillogó, színes, alkalmas a különböző jelenetek.A legjobb anyagok, gyönyörű kivitelezés létre high-end hajtűket.Új stílus, szép megjelenés, valamint intarziás gyémánt lehet, hogy elegáns, bájos.Kiváló minőségű haj klipek lehet használni, hogy a fix magas húsgolyó fej hercegnő frizurák, valamint alkalmasak a különböző felek, születésnapi partik, családi összejövetelek, majd más alkalommal.Ez egy szükséges dekoráció minden lányt, hogy menjen ki!.Ez lehet alkalmazni, hogy az ajándékokat a nők számára.Születésnapi ajándék, fél ajándék, felnőtt ajándék.Kiváló minőségű haj klipek nem tűnik olcsónak.Arra összpontosítunk, hogy kiváló minőségű haj klipek.Hogy csak arra alkalmas, gyönyörű haj tartozékok minden szép nő, a szépség, egyedi!.Specifikáció : Termék mérete : 14 * 7cm/5.8 inch Termék anyaga : műanyag+gyanta, gyémánt Szín : Gradiens Szivárvány A hajtű műanyagból készült a gyönyörű kivitelezés.Fekete festék folyamat, nem könnyen elhalványul.Egy fényes hajtű.Rajta a feje nehéz, de nem nehéz.Alkalmas minden fajta frizurát.Ez a hajtű alkalmas mind a nők, lányok, akik szeretik a szépség.Meg tudja mutatni a szépség fenntartás nélkül!Nem könnyű megtörni, majd a horog a haj.A strassz vannak elrendezve, szépen, úgy, hogy nem érzem, szervezetlen.A strassz gyémánt segítségével minden méretben.Fokozatos szivárvány színű megfelelő mutat a szépség több, teljesen.Ez egy szükséges, hajdíszek, hogy minden lány, aki szereti a szépséget.


Jellemzők

Product size:
about 14 * 7cm/5.2 * 2.8inch
Product material:
plastic+resin diamond
Color:
Gradient Rainbow
The hairpin is made of plastic with exquisite workmanship. Black paint process, not easy to fade. :
A shiny hairpin. Unique shape. Wearing it on the head is heavy but not heavy. It will not fall off. Suitable for all kinds of hairstyles. :
This hairpin is suitable for all women and girls who love beauty. It can show your beauty without reservation! :
It is not easy to break and hook the hair. The rhinestones are arranged neatly, so that you will not feel disorganized. :
The rhinestones use diamonds of all sizes. Gradual rainbow color matching can show your beauty more completely. It is a necessary hair ornament for every girl who loves beauty. :

Termékek a kategóriában