Meleg Víz Üveg fedéllel Akvarell Poppy Virág Meleg vizes tömlőt a fájdalomcsillapítás, a Terhes Nők, a Hot Pack 2 Liter

Meleg Víz Üveg fedéllel Akvarell Poppy Virág Meleg vizes tömlőt a fájdalomcsillapítás, a Terhes Nők, a Hot Pack 2 Liter

HUF 1.67

Összeg

【Prémium Anyag】A forró vizes palack takaró használata dupla rétegű szövet, bársony (95%poliészter+5%spandex), amely segít elkülöníteni a forró vizet, megakadályozza a bőr, hogy égett, de melegen tart, körülbelül 6 óra 【Kiváló Szivárgásmentes】A forró víz üveg PVC-ből készült, a tető PP.A széles száj design egyszerű, hogy töltse ki a víz.A lezárt kupak segít megelőzni a vízszivárgás. 【M méret : 20*30 cm / 10*12in (2 L).Vegye figyelembe, hogy a töltő víz csak tele van 2/3, a forró víz a táska gépben mosható. 【Meleg Ajándék】Ez aranyos/hideg meleg víz táska egy nagy ajándék, hogy a szülők, gyermekek, barátok születésnap, anyák Napja, Hálaadás, Karácsony, újév Napján. 【Többfunkciós】 A forró víz táska használható, enyhíti az izom fájdalom, stressz, migrén, ízületi, illetve a menstruáció.Azt is fel lehet használni, mint a hideg víz táska láz gyermekek/férfiak/nők, vagy csökkenti a seb duzzanat. 【Prémium Anyag】A forró vizes palack takaró használata dupla rétegű szövet, bársony (95%poliészter+5%spandex), amely segít elkülöníteni a forró vizet, megakadályozza a bőr, hogy égett, de melegen tart, körülbelül 6 óra. 【Kiváló Szivárgásmentes】A forró víz üveg PVC-ből készült, a tető PP.A széles száj design egyszerű, hogy töltse ki a víz.A lezárt kupak segít megelőzni a vízszivárgás. 【M méret : 20*30 cm / 10*12in (2 L).Vegye figyelembe, hogy a töltő víz csak tele van 2/3, a forró víz a táska gépben mosható. 【Meleg Ajándék】Ez aranyos/hideg meleg víz táska egy nagy ajándék, hogy a szülők, gyermekek, barátok születésnap, anyák Napja, Hálaadás, Karácsony, újév Napján. 【Többfunkciós】 A forró víz táska használható, enyhíti az izom fájdalom, stressz, migrén, ízületi, illetve a menstruáció.Azt is fel lehet használni, mint a hideg víz táska láz gyermekek/férfiak/nők, vagy csökkenti a seb duzzanat. "Specifikáció : 1. Anyag : ♦ Borító : Dupla rétegű szövet, bársony (95%poliészter+5%spandex). ♦ Forró vizes palackot : PVC. Csomag : ♦ 1 forróvizes palack+1 borító. Méret : ♦ S : 15.5*25cm / 6*10in (1 L). ♦ M : 20*30cm / 10*12in (2 L). Design : https : ♦ Szivárgásmentes : Zárva kap megakadályozza a meleg vizet hasító ki. ♦ Könnyű kitölteni : Széles szájú design. Multi-Használata : ♦ Ez lehet egy hideg víz táska láz gyermekek/férfiak/nők, vagy csökkenti a seb duzzanat.


Jellemzők

1. Material:
♦ Cover:
Double-layer velvet fabrics (95%polyester+5%spandex).
♦ Hot water bottle:
PVC.
♦ Cap:
PP.
2. Package:
♦ 1 hot water bottle+1 cover.
3. Size:
♦ S:
15.5*25cm / 6*10in (1L).
♦ M:
20*30cm / 10*12in (2L).
4. Design::
♦ Leakproof:
Sealed cap prevent hot water splitting out.
♦ Easy to fill in:
Wide mouth design.
5. Multi-Use:
♦ It can be a cold water bag for fever children/men/women or reduces wound swelling.:
♦ Keeping warm, relieving muscle soreness, stress, migraine, joints and menstruation. ♦ A great gift for parents, children, and friends.:
6. Tips:
♦ Machine Washable. :
♦ Filling water can only be filled with 2/3.:
♦ If you have any questions about the hot water bag, please email us at any time. :

Termékek a kategóriában

SBL Rák Hígítási 200 CH (30 ml)
  • Új

SBL Rák Hígítási 200 CH (30 ml)

HUF 8478.00

SBL Rák Hígítási 200 CH (30 ml) EgyHasználja felügyelete alatt álló orvosi tanácsadó.Néhány hemopathy termék nem expirable.SBL Rák Hígítási 200 CH (30 ml) Egy.Használja fel