Karácsonyi Világítás, Karácsonyi Égő díszdobozok Vas Arany Plug Ünnep Művészeti Karácsonyi Dekoráció 3pcs (EU-Csatlakozó)

Karácsonyi Világítás, Karácsonyi Égő díszdobozok Vas Arany Plug Ünnep Művészeti Karácsonyi Dekoráció 3pcs (EU-Csatlakozó)

HUF 1.67

Összeg

-Ezek díszdobozban dekoráció épített egy erős vas keret, csillogó minta egy ünnepi nézd, tartós minőségi -Jó a világítás alatt a karácsonyfa is alkalmas,, díszítésére a verandán, kandalló, valamint bárhol, hogy a nyaralás teljes az öröm, de emlékezetes. -Égő ajándék doboz csatlakozó, könnyen felcsillan megállapodás a lakásban, vagy szabadtéri egyszerűen csatlakoztassa egy fali aljzathoz. -3 Gradiens méretű megvilágított díszdobozban egy lenyűgöző kijelző, így tökéletes kiegészítője a beltéri, mind kültéri dekoráció. -3 kivilágított Karácsonyi dobozok kínál ünnepi hangulattal, meleg fény, biztos, hogy ragyog olyan térben, az ön otthonában. -Ezek díszdobozban dekoráció épített egy erős vas keret, csillogó minta egy ünnepi nézd, tartós minőségi. -Jó a világítás alatt a karácsonyfa is alkalmas,, díszítésére a verandán, kandalló, valamint bárhol, hogy a nyaralás teljes az öröm, de emlékezetes. -Égő ajándék doboz csatlakozó, könnyen felcsillan megállapodás a lakásban, vagy szabadtéri egyszerűen csatlakoztassa egy fali aljzathoz. -3 Gradiens méretű megvilágított díszdobozban egy lenyűgöző kijelző, így tökéletes kiegészítője a beltéri, mind kültéri dekoráció. -3 kivilágított Karácsonyi dobozok kínál ünnepi hangulattal, meleg fény, biztos, hogy ragyog olyan térben, az ön otthonában.Karácsonyi Világítás, Karácsonyi Égő díszdobozok Vas Arany Plug Ünnep Művészeti Karácsonyi Dekoráció 3pcs (eu-Csatlakozó) Description Gift a szellem felvidítani a holiday kijelző ezek a csillogó Karácsonyi égő díszdobozok!Tartalmaznak egyértelmű mini fény, amely ad egy élénk fényű, hozzátéve, egy kis ünnepi varázsa azonnal!Nagy a beltéri, mind kültéri, Karácsony, esküvő, nyaralás stb.Használjuk a tápcsatlakozót az akkumulátor cseréjéhez a doboz, hogy a díszdobozban ragyog szenteste.Jellemzők-Szín : Arany.91 hüvelyk; 20 cm/7.87 hüvelyk; 25cm/9.-Gyönyörű a kivilágított ajándék doboz bowknot.String fény adja le a csodálatos tündér világítási hatás-Ez a dekoratív ajándék doboz készült üreges vas, ami masszív, tartós is használható-több éve-Adjunk egy kis ünnepi hangulatot, hogy az udvar a/home decor ezekkel a cuki kivilágított ajándék dobozok-Ezek a Karácsonyi égő ajándék dobozok széles körben használt üzletek, irodák, szállodák, étterem, bárok, stb.-a Csomag tartalmaz 1db nagy ajándék doboz (9.


Jellemzők

Termékek a kategóriában