Parafa Poháralátét, Aranyos Rajzfilm Gyakorlati Szép, Erős, Tartós, Jó Kivitelezés Italt Alátétek Állat Minta Haza a Hivatal kávézó(1)

Parafa Poháralátét, Aranyos Rajzfilm Gyakorlati Szép, Erős, Tartós, Jó Kivitelezés Italt Alátétek Állat Minta Haza a Hivatal kávézó(1)

HUF 1.33

Összeg

Magas Minőségű Anyagok : kiváló minőségű parafa, hullámvasút az erős, tartós, nem könnyen sérült, valamint a hosszú élettartamotA széles körű Alkalmazás : Parafa poháralátét alkalmas irodák, lakások, kávéház, meg is fel lehet helyezni konyha, bárpultok, stb.Jó Kivitelezés : a szélén A hullámvasút gondosan kezelt, hogy megakadályozza a karcolások, vagy kárt okozhat a felületeken, a bútorok.Gyakorlati Gyönyörű : A parafa poháralátét is remek, praktikus, szép.Ez egy jó kiegészítő, étkező asztal.Állat Minta : a kifinomult gyártási technológia, a hullámvasút állat mintát, majd egy aranyos rajzfilm megjelenése.Szolgáltatás : 1. Gyakorlati Gyönyörű : A parafa poháralátét is remek, praktikus, szép.Ez egy jó kiegészítő, étkező asztal. Jó Kivitelezés : a szélén A hullámvasút gondosan kezelt, hogy megakadályozza a karcolások, vagy kárt okozhat a felületeken, a bútorok. Állat Minta : a kifinomult gyártási technológia, a hullámvasút állat mintát, majd egy aranyos rajzfilm megjelenése. A széles körű Alkalmazás : Parafa poháralátét alkalmas irodák, lakások, kávéház, meg is fel lehet helyezni konyha, bárpultok, stb. Magas Minőségű Anyagok : kiváló minőségű parafa, hullámvasút az erős, tartós, nem könnyen sérült, valamint a hosszú élettartamot.Specifikáció : Elem Típus : Parafa Coasters Material : Cork Weight : Kb.0 oz Package Listája : 2 x Cork Alátétek.


Jellemzők

Item Type:
Cork Coasters
Material:
Cork
Weight:
Approx. 142g / 5.0oz
Package List:
2 xCork Coasters :

Termékek a kategóriában

TOPKAPI(トプカピ) Eco Táska
  • Új

TOPKAPI(トプカピ) Eco Táska

HUF 2790.90

poliészterLezárás Típ: Nincs.4 x Szélesség 15.7 hüvelyk (29 x 3 Száma Zsebek : 1 (0 külső, 1 belső) Vállpánt hossza : 20.5 cm (52 cm); Mérete összecsukva : 4.7 x 5,5 cm (12 x