Rekord Roller által Vinil-Vac Teljes 4-az-1-Rekord Tisztító Készlet! Egyszerű & Hatékony Tiszta maradjon A Bakelit lemez Gyűjtemény!

Rekord Roller által Vinil-Vac Teljes 4-az-1-Rekord Tisztító Készlet! Egyszerű & Hatékony Tiszta maradjon A Bakelit lemez Gyűjtemény!

HUF 2247.30

Összeg

? 4 AZ ELEMEKET TARTALMAZZA!Nagy Mikroszálas Kendővel, 4-es Rekord Roller, Ceruza, Ecset, & Anti-static EcsetMinden egy csomagban!. ? TISZTA REKORDOK MÁSODPERC!A nem likvid, ragasztó Rekord Roller lesz tiszta a teljes felületen a 33 LP rekordok csak pár lépést!A különleges ragasztó anyag célja, hogy csak akkor vegye fel a felületre, piszok, szenny nem hagy karcolások vagy ragasztó maradékot mögött. ? 4-ES RAGASZTÓ REKORD ROLLER!Eltérően más görgők, a Rekord Roller 4 cm széles, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan fedi le a teljes hossza 33 LP rögzíti.Csak 4 gyorsan halad, hogy tisztítsa meg a felületet az adatait!. ? MOSHATÓ & ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ!A ragasztó Rekord Roller lehet mosni meleg víz, levegő szárított után minden tisztítás ülésén. ? ÁLTAL TERVEZETT REKORD SZERELMESEINEK!Ez a teljes 4-in-1 Készlet által Vinil-Vac funkciók közül néhány a leg bb népszerű, kézzel szedett, vinil-tisztító eszközök célja, hogy tiszta megőrizni a Bakelit lemez Gyűjtemény!. ? 4 AZ ELEMEKET TARTALMAZZA!Nagy Mikroszálas Kendővel, 4-es Rekord Roller, Ceruza, Ecset, & Anti-static Ecset.Minden egy csomagban!. ? TISZTA REKORDOK MÁSODPERC!A nem likvid, ragasztó Rekord Roller lesz tiszta a teljes felületen a 33 LP rekordok csak pár lépést!A különleges ragasztó anyag célja, hogy csak akkor vegye fel a felületre, piszok, szenny nem hagy karcolások vagy ragasztó maradékot mögött. ? 4-ES RAGASZTÓ REKORD ROLLER!Eltérően más görgők, a Rekord Roller 4 cm széles, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan fedi le a teljes hossza 33 LP rögzíti.Csak 4 gyorsan halad, hogy tisztítsa meg a felületet az adatait!. ? MOSHATÓ & ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ!A ragasztó Rekord Roller lehet mosni meleg víz, levegő szárított után minden tisztítás ülésén. ? ÁLTAL TERVEZETT REKORD SZERELMESEINEK!Ez a teljes 4-in-1 Készlet által Vinil-Vac funkciók közül néhány a leg bb népszerű, kézzel szedett, vinil-tisztító eszközök célja, hogy tiszta megőrizni a Bakelit lemez Gyűjtemény!.A Rekord Roller Teljes 4-in-1 Készlet által Vinil-Vac van szükség, hogy hatékonyan tiszta fenntartani a bakeliteket!A Rekord Roller egy nagy felületi tisztítószer a bakeliteket.A 4 az 1-ben készlet által vinil-vac a következő tételeket tartalmazza. - Nagy Mikroszálas kendő - 4-es Rekord Roller - Stylus Ecset - Anti-sztatikus Ecset Minden egy csomagban! ? TISZTA REKORDOK MÁSODPERC!A nem likvid, ragasztó Rekord Roller lesz tiszta a teljes felületen a 33 LP rekordok csak pár lépést!A különleges ragasztó anyag célja, hogy csak akkor vegye fel a felületre, piszok, szenny nem hagy karcolások vagy ragasztó maradékot mögött.


Jellemzők

Termékek a kategóriában