Zyx Fali polc Fali Polc, Multi-Function Rack többrétegű Tároló Dekoratív Keret Kreatív Könyvespolc Kis Tételek Display Állvány (Szín :

Zyx Fali polc Fali Polc, Multi-Function Rack többrétegű Tároló Dekoratív Keret Kreatív Könyvespolc Kis Tételek Display Állvány (Szín :

HUF 1.67

Összeg

★ Multi-function : Fali állványok lehet használni bárhol a házban, áruház, kozmetikumok, a hálószobában, bolt piperekészlet, a fürdőszoba, bolt fűszer a konyhában, majd helyezze fotók a nappaliban ★Stabil, szilárd : A konzol a tároló állvány hegesztett vas, erős, határozott, a festék, rozsda-mentes, egészséges, környezetbarát.Helytakarékos, falra, többrétegű, nagy kapacitású design, könnyű tárolni a különböző elemeket. ★ Kis tétel tárolására rack : A tároló állvány fér egy kis gyűjtemény, ajándéktárgyak, fotó albumok, kis növény, meg játékokat.Adjunk hozzá egy meleg hangulatot, hogy a haza. ★ 3 rétegű úszó fali polc : vitrinek lenyűgöző, otthon dekoráció gyűjtők, miközben a praktikus tárolás három lebegő polcok. ★Könnyen telepíthető : Mi szállítjuk a szükséges telepítési eszközök neked.Lehet telepíteni őket otthon.Nagyon könnyen meg lehet-e telepítve. ♣ Multi-felvétel használata : a boltban, meg boltban elemeket a hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba, valamint oldja meg a problémát, a szemetelés, a házat, anélkül, hogy elfoglalja a helyet. ♣ Biztonságos, stabil : támogatjuk a fém zárójelben alján minden fórumon, amely nem befolyásolja a megjelenés, biztonságos, stabil, de van egy nagy teherbírás. ♣ Multi-funkcionális kreatív falra dekoratív növény rack kapcsolatos adatok Anyag : tömör fa, vas cső Szín : arany, fekete Kínai Forma : szív alakú Mérete : 50x50cm ♣ Tippek 1. Mivel kézi mérés, a hiba nem haladja meg a 3 mm-es, kérjük, az irányadó természetbeni 2, ez a termék venni a kicsit.Miatt fényképezési technikák, világítás, kijelzők, stb. a termékek kapott látható, a különböző színek az internetről.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket 3, mi csak eladni polcok, minden, csak egy kijelző.


Jellemzők

Termékek a kategóriában