Hal Feeder Akril Akvárium Akvárium Kör Gyűrűk Hal Etetés Úszó Élelmiszer, Étel, Élelmiszer Védőburkolatot Adagoló Tálca

Hal Feeder Akril Akvárium Akvárium Kör Gyűrűk Hal Etetés Úszó Élelmiszer, Étel, Élelmiszer Védőburkolatot Adagoló Tálca

HUF 854.10

Összeg

A teljesen átlátszó tervezési folyamat teljesen megoldja a problémát a könnyű kivételével-egyszerű törés0 cm vastag fish tank, lehet telepíteni a függőleges, illetve vízszintes szemüveg.Kiváló minőségű akril anyagból, stabil teljesítmény, gyönyörű, tartós.Többfunkciós rögzítési módszer, támogatja a rögzítési módszer a szorító akvárium falán, akvárium fedél.Tedd élelmiszerek be a kör, így megakadályozza, hogy az élelmiszer az úszó körül, ami pazarlás hal étel.A teljesen átlátszó tervezési folyamat teljesen megoldja a problémát a könnyű kivételével-egyszerű törés.0 cm vastag fish tank, lehet telepíteni a függőleges, illetve vízszintes szemüveg.Kiváló minőségű akril anyagból, stabil teljesítmény, gyönyörű, tartós.Többfunkciós rögzítési módszer, támogatja a rögzítési módszer a szorító akvárium falán, akvárium fedél.Tedd élelmiszerek be a kör, így megakadályozza, hogy az élelmiszer az úszó körül, ami pazarlás hal étel.Specifikáció : Elem Típus : Halas Etető Anyag : Akril Szín : a képen látható módon a Termék Mérete : Kb.2 oz Alkalmazás : Alkalmas akvárium, akvárium tartály etetés Csomag Lista : 1 x Etetés Gyűrű 1 x Csavar Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.


Jellemzők

Item Type:
Fish Feeder
Material:
Acrylic
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 9x6.6x5.1cm / 3.5x2.6x2.0in
Weight:
Approx. 61g / 2.2oz
Application:
Suitable for fish tank, aquarium tank feeding
Package List:
1 x Feeding Ring:
1 x Screw:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Termékek a kategóriában

Víz Alatti Kincsek Kék Kincsesláda
  • Új

Víz Alatti Kincsek Kék Kincsesláda

HUF 2.33

Hihetetlenül részletes dekoráció javítja az akváriumRemek stresszmentes visszavonulás a kisebb halakat!.Szakszerűen kézzel készített festett.Készült csak a legjobb minőségű a