QINGYA Cserélhető Egy Xbox Kinect Adapter USB Kinect Adapter 2.0 Verzió Windows 10 PC, Xbox, S Egy Xbox X kinect tápfeszültség (Adapter)(Adapter)

QINGYA Cserélhető Egy Xbox Kinect Adapter USB Kinect Adapter 2.0 Verzió Windows 10 PC, Xbox, S Egy Xbox X kinect tápfeszültség (Adapter)(Adapter)

HUF 3933.00

Összeg

【LEGÚJABB VERZIÓ】Tapasztalat, a kényelem, valamint sokoldalú Xbox Kinect Érzékelő az Xbox One S, X, vagy a Windows PC-n 【PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA】 Segítségével a pontos jellemzők az Xbox Kinect érzékelő fejlesztése interaktív alkalmazások a Windows.Csatlakozás a Windows PC-n keresztül USB 3.0, valamint vízi jármű élmények vagy több természetes, személyes tevékenységben való részvétel. 【Nagy TELJESÍTMÉNYŰ FUNKCIÓK】 Biztosítja az áramot, majd a kapcsolatok, hogy az Xbox 360 konzolt.Speciális csontváz-tracking, illetve a fokozott zaj elszigeteltség, Szélesebb látómező a 1080p HD kamera, Pontos gesztus felismerő, mélység képalkotó, 3 D pont felhők, valamint a gyenge fény felismerő képességek. 【KÉNYELEM】engedd Szabadjára a maximális koncentrálni a játék, már nem fáradt a tápkábel kérdések útjában áll a játék. 【, AMIT kapsz】Kinect Adapter Xbox Egy(jön egy tápkábel, HÁLÓZATI, a Kinect-USB adaptert, az Adapter szabadalmaztatott csatlakozó USB.),30 napos pénzvisszafizetési, illetve 18 hónapos garancia.Ha bármilyen probléma van a termék, kérem bátran forduljon hozzánk,mi mindig ott leszünk. 【LEGÚJABB VERZIÓ】Tapasztalat, a kényelem, valamint sokoldalú Xbox Kinect Érzékelő az Xbox One S, X, vagy a Windows PC-n. 【PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA】 Segítségével a pontos jellemzők az Xbox Kinect érzékelő fejlesztése interaktív alkalmazások a Windows.Csatlakozás a Windows PC-n keresztül USB 3.0, valamint vízi jármű élmények vagy több természetes, személyes tevékenységben való részvétel. 【Nagy TELJESÍTMÉNYŰ FUNKCIÓK】 Biztosítja az áramot, majd a kapcsolatok, hogy az Xbox 360 konzolt.Speciális csontváz-tracking, illetve a fokozott zaj elszigeteltség, Szélesebb látómező a 1080p HD kamera, Pontos gesztus felismerő, mélység képalkotó, 3 D pont felhők, valamint a gyenge fény felismerő képességek. 【KÉNYELEM】engedd Szabadjára a maximális koncentrálni a játék, már nem fáradt a tápkábel kérdések útjában áll a játék. 【, AMIT kapsz】Kinect Adapter Xbox Egy(jön egy tápkábel, HÁLÓZATI, a Kinect-USB adaptert, az Adapter szabadalmaztatott csatlakozó USB.),30 napos pénzvisszafizetési, illetve 18 hónapos garancia.Ha bármilyen probléma van a termék, kérem bátran forduljon hozzánk,mi mindig ott leszünk.Jellemzők : 100% vadonatúj, jó minőségű, Megfelelő XBOX EGYIK S/XBOX ONE X használni.


Jellemzők

Termékek a kategóriában