farg Készlet 4,Keith Haring Graffiti Festés, Dekorációs Párnát, Takarót,Egyik Oldalán Nyomtatott,Pamut Vászon, Col(45x45cm)

farg Készlet 4,Keith Haring Graffiti Festés, Dekorációs Párnát, Takarót,Egyik Oldalán Nyomtatott,Pamut Vászon, Col(45x45cm)

HUF 2.67

Összeg

Finom, dekoratív párnahuzat biztos, hogy hozzá speciális funkciók, a hangulatos otthon nyerni a vendég nagy benyomásokTökéletes beltéri vagy kültéri használatra.Arról, 18x18 cm Dekoratív Párna Puha Borító Poliészter Tér Párnát Esetében Nappali, Hálószoba, Kanapé [ELŐÍRÁSOK] : ANYAG : vászon A felület finom pihe,a puha, önnek kényelmesebb, amikor használja.MÉRET : 18"x18" LEZÁRÁS : használjuk a láthatatlan cipzár(rejtett cipzárral), elegáns megjelenés, valamint, hogy elkerüljék a kopás, valamint a bemásolás.Nagyon kényelmes, hogy vegye le a mosás.MINTA : Kétoldalas Nyomtatás TARTALMAZ : 2 Párnát Esetekben [Tökéletes Ajándék Széles körű Alkalmazás] : A párnákat burkolatok széles körben használt nappali,szoba, étkező, tanulmány, szoba,iroda,kávézó,autó,terasz, kert, erkély,stb.Ez egy tökéletes lakásavató vagy szülinapi, karácsonyi ajándékként. [HOGYAN KELL LÉTREHOZNI KÖVÉR PÁRNÁVAL] : 1. Lépés : Nyissa ki a csomagot, majd bontsa ki a fedelet, kérjük, jobb szeres a betét, ha a cucc a párna betét. lépés : csak Lassan adja meg a lapka egyik oldalon minden alkalommal, hogy csökkentsék a kockázatot, a cipzár osztott. lépés : Dagály minden sarkon, végül húzd fel a fedelet. [MELEG TIPPEK] : párnát fedezze csak, nem tartalmazzák a párna betét.Két oldalt nyomtat.Gépben mosható, a hideg, szelíd ciklus, száraz alacsony.A különböző képernyők megjelenítése, a színe, a tényleges párna borító kissé eltérhet.Kérem, engedje meg, 1-3cm hiba miatt kézi mérés.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba bármikor, ha bármilyen kérdése van az elem.Mi mindent megteszünk, hogy megoldja a problémát, a lehető legjobb szolgáltatást.


Jellemzők

Termékek a kategóriában