Gyémánt Művészet Szerelem Fa 5D DIY Teljes Gyakorlat Kerek Gyémánt Festmény Fa Párok Gyémánt Hímzés Mozaik Készlet Otthoni Dekor

Gyémánt Művészet Szerelem Fa 5D DIY Teljes Gyakorlat Kerek Gyémánt Festmény Fa Párok Gyémánt Hímzés Mozaik Készlet Otthoni Dekor

HUF 1025.10

Összeg

Szuper Flash Gyémánt - A kör gyakorlatokat, hogy nézd fényes lesz sosem kopik le, még élettel teli, ragyogó, mint a gyanta, gyémántRagyog a fény, a legnépszerűbb DIY dekoráció.(Ez egy keret nélküli).Strasszos Gyémánt Képek - Magas, világos, olajfestmény, vászon, vízálló, sőt, a textúra, a minta maga is ragadós háttér, illetve műanyag fóliát, hogy tartsa a kép ragadós, így lehet könnyű, hogy teljes legyen a kép.DIY Gyémánt Festmény Készletek - Diy gyémánt festmény növeli a gyakorlati képesség, a jó kötés tapasztalat a család.Szórakoztató ajándék a szülők, gyerekek, barátok, munkatársak.Gyémánt Festmény DIY Lépéseket - Először is, a gyémántban, a Műanyag Tálcában, akkor hagyj egy kis ragasztó a tollat venni a Gyémánt Szem Toll helyezze be a strasszos gyöngyök könnyedén, végül vedd fel a gyémántot, majd helyezze be a megfelelő számot a vásznon.Ismételje meg ezeket a lépéseket, amíg enni,megtalálja keresztül megy az idő,van egy csodálatos, csodálatos gyémánt festmény. 5 D Gyémánt Festmény Készletek - A csomag Tartalmazza : 1 x Gyémánt Festmény 1 x Gyémánt Rajz Eszköz(Sár, Toll, Speed up lemez, Bűvös kocka gyémánt)(Kizárja a Keret).Szuper Flash Gyémánt - A kör gyakorlatokat, hogy nézd fényes lesz sosem kopik le, még élettel teli, ragyogó, mint a gyanta, gyémánt.Ragyog a fény, a legnépszerűbb DIY dekoráció.(Ez egy keret nélküli).Strasszos Gyémánt Képek - Magas, világos, olajfestmény, vászon, vízálló, sőt, a textúra, a minta maga is ragadós háttér, illetve műanyag fóliát, hogy tartsa a kép ragadós, így lehet könnyű, hogy teljes legyen a kép.DIY Gyémánt Festmény Készletek - Diy gyémánt festmény növeli a gyakorlati képesség, a jó kötés tapasztalat a család.Szórakoztató ajándék a szülők, gyerekek, barátok, munkatársak.Gyémánt Festmény DIY Lépéseket - Először is, a gyémántban, a Műanyag Tálcában, akkor hagyj egy kis ragasztó a tollat venni a Gyémánt Szem Toll helyezze be a strasszos gyöngyök könnyedén, végül vedd fel a gyémántot, majd helyezze be a megfelelő számot a vásznon.Ismételje meg ezeket a lépéseket, amíg enni,megtalálja keresztül megy az idő,van egy csodálatos, csodálatos gyémánt festmény. 5 D Gyémánt Festmény Készletek - A csomag Tartalmazza : 1 x Gyémánt Festmény 1 x Gyémánt Rajz Eszköz(Sár, Toll, Speed up lemez, Bűvös kocka gyémánt)(Kizárja a Keret).


Jellemzők

Item:
5D diamond painting
Color:
as shown
Material:
canvas + rhinestone
Size:
Approx. 30*40cm / 11.8*15.7in
Type:
WT178, WT179
Diamond type:
full drill
Space:
living room/bedroom/classroom/entrance
DIY Diamond Painting Production Step:
1. Open the box and check whether the diamond painting toos are complete.:
2. According to the color of resin diamond, you can code. Choose a color on the plate. If the same colour is pasted at one time, that can improve the speed.:
3. Find the corresponding color codes on the canvas and start pasting until it's finished.:
4. After finishing, in order to make the diamond painting stable, you can take some books and press them on the canvas for a while.:
5. At last, you can mount your achievements, decorate your home and add vitality to your home.:
DIY Diamond Painting Precaution:
1. Refer to the previous operation steps.:
2. If you don't know what color to use, refer to the color chart.:
Note:
This is a DIY diamond painting, not finished picture, so you need to finish it by yourself. And there is no frame. All the products are measured by hand, so please allow 1-2cm deviation.:
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand.:
1 X Diamond Painting (Rhinestone Need to be Pasted):
1 Set X Diamond Painting Tool (No Frame):
20 X Rhinestone Bag:

Termékek a kategóriában

Ezüst Ecset 209 Scor-Szalag
  • Új

Ezüst Ecset 209 Scor-Szalag

HUF 4024.80

Scor palscor szalagotHasználja ezt a kétoldalas ragasztó dombornyomás por fólia csillogó szalag többet!ez a csomag tartalmazza a 27 méteres, 6 cm széles szalag.Készült DélKoreáb