Aktív Hangszínszabályzó Balancer, Akkumulátor Aktív Hangszínszabályzó LFP Induktív Aktív Hangszínszabályzó Balancer Energia Transzfer

Aktív Hangszínszabályzó Balancer, Akkumulátor Aktív Hangszínszabályzó LFP Induktív Aktív Hangszínszabályzó Balancer Energia Transzfer

HUF 0.67

Összeg

Tiszta, folyó Állapot : Amikor a jelzőfény világít, ez azt jelenti, hogy az egyensúly a munka az, ha a jelzőfény nem világít, ez azt jelenti, hogy a mérleg nyugalmi áramkör, a villogó jelzőfény azt jelenti, áramszünet, vagy áramköri hibaNagy Pontosság : A mérleg feszültség pontosság az akkumulátor hangszínszabályzó belül 30m V, a nagy pontosság energia továbbítás, lapos, vízszintes, valamint a kizárólagos egyensúly IC.Ultra Alacsony Belső Ellenállás : Az akkumulátor balancer beépített javult ultra alacsony belső ellenállás MOS, meg az egyensúlyt jelenlegi képessége 0 A 1,2 A. Automatikus Hibernálás Funkció : Amikor a feszültség különbség a két szomszédos akkumulátor cellák kevesebb, mint 0.03 V a feszültség balancer automatikusan belép a hibernált állapotban.Intelligens Kiegyensúlyozó Akkumulátor : Az akkumulátor balancer használ feszültség megszerzését az adatkezelő által, hogy meghatározzák a különbség a között, hogy az akkumulátor cellák, illetve az akkumulátor cellák, hogy kell, hogy legyen kiegyensúlyozott, amely hatékonyan csökkenti a különbség a között, hogy az akkumulátor cellák.Tiszta, folyó Állapot : Amikor a jelzőfény világít, ez azt jelenti, hogy az egyensúly a munka az, ha a jelzőfény nem világít, ez azt jelenti, hogy a mérleg nyugalmi áramkör, a villogó jelzőfény azt jelenti, áramszünet, vagy áramköri hiba.Nagy Pontosság : A mérleg feszültség pontosság az akkumulátor hangszínszabályzó belül 30m V, a nagy pontosság energia továbbítás, lapos, vízszintes, valamint a kizárólagos egyensúly IC.Ultra Alacsony Belső Ellenállás : Az akkumulátor balancer beépített javult ultra alacsony belső ellenállás MOS, meg az egyensúlyt jelenlegi képessége 0 A 1,2 A. Automatikus Hibernálás Funkció : Amikor a feszültség különbség a két szomszédos akkumulátor cellák kevesebb, mint 0.03 V a feszültség balancer automatikusan belép a hibernált állapotban.Intelligens Kiegyensúlyozó Akkumulátor : Az akkumulátor balancer használ feszültség megszerzését az adatkezelő által, hogy meghatározzák a különbség a között, hogy az akkumulátor cellák, illetve az akkumulátor cellák, hogy kell, hogy legyen kiegyensúlyozott, amely hatékonyan csökkenti a különbség a között, hogy az akkumulátor cellák.Hogyan kell Használni : 1. Ha a mérleg jelzőfény világít, a mérleg munka.


Jellemzők

Item Type:
Battery Equalizer
Material:
ABS
Applicable Battery:
NCM(Li ion) , LFP, not suitable for LTO.
Single Cell Voltage:
3.0-4.2V
Recommended Battery Capacity:
Below 30AH
Voltage Balance Accuracy:
30mV between adjacent voltages (typ.)
Equalization Method:
It is detected that the voltage difference between adjacent batteries is greater than 0.1V to trigger the equalization start, and the voltage difference between adjacent batteries is less than 0.03V to stop working.
Balance Current:
0.1V voltage difference 0.5A balance current, when the voltage difference is above 0.2V, the maximum balance current is 1.2A.
Under Voltage Protection Sleep Voltage:
The adjacent voltage difference is less than 0.03V, enter the sleep state.
Quiescent Operating Current:
0.01mA
Package List:
1 x Battery Balancer:
1 x Cable:
Note:
1. It is not recommended to be compatible with low strings, the indicator light will flash and report an error. Be sure to check that each cell is properly wired and insulated before connecting the balancing board. Otherwise it will short circuit and burn the board:
2. If the battery is connected, it must be used with the BMS protection board. The charge and discharge voltage difference triggers the balance board to work to achieve energy transfer balance:

Termékek a kategóriában