Aludni Eszköz, LCD-Képernyő, Lowfrequency Impulzus Microcurrent Aludni Készülék Migrén

Aludni Eszköz, LCD-Képernyő, Lowfrequency Impulzus Microcurrent Aludni Készülék Migrén

HUF 2241.00

Összeg

IDŐZÍTÉS FUNKCIÓ : 20 perc intelligens időzítés automatikus kikapcsolás, automatikus időzítés 20 perc ki, ami energiatakarékos, biztonságos használata 3 MÓD : 3 Mód találkozni különböző követelményeknek, T1 komfort üzemmódban, T2 stimuláció mód, T3 erősíteni mód. 28 szinten erőt, akkor válassza ki a kedvenc mód.A MÓDSZER HASZNÁLATA : Csatlakoztassa a fül klip elektróda kábel a fogadó, nedves a fül klip nedves papírtörlővel, vagy a víz, a klip az elektróda fül klipek a jobbra-balra fülcimpa, nyomja meg a +, - beállító gombot, hogy állítsa be az erejét a felszerelést.MICROCURRENT MASSZÁZS : CES-en egy biztonságos, non-invazív kezelési, hogy hatékonyan használja microcurrent enyhíti a szorongás, álmatlanság, depresszió, valamint javíthatja az alvás.A NEM INVAZÍV KEZELÉS : Fizikai alvás támogatás, nem invazív, fájdalommentes, semmi gond, csak egy pár fül klipek, megnyitja a mély alvás módban van. MICROCURRENT MASSZÁZS : CES-en egy biztonságos, non-invazív kezelési, hogy hatékonyan használja microcurrent enyhíti a szorongás, álmatlanság, depresszió, valamint javíthatja az alvás. IDŐZÍTÉS FUNKCIÓ : 20 perc intelligens időzítés automatikus kikapcsolás, automatikus időzítés 20 perc ki, ami energiatakarékos, biztonságos használata. A NEM INVAZÍV KEZELÉS : Fizikai alvás támogatás, nem invazív, fájdalommentes, semmi gond, csak egy pár fül klipek, megnyitja a mély alvás módban van. 3 MÓD : 3 Mód találkozni különböző követelményeknek, T1 komfort üzemmódban, T2 stimuláció mód, T3 erősíteni mód. 28 szinten erőt, akkor válassza ki a kedvenc mód. A MÓDSZER HASZNÁLATA : Csatlakoztassa a fül klip elektróda kábel a fogadó, nedves a fül klip nedves papírtörlővel, vagy a víz, a klip az elektróda fül klipek a jobbra-balra fülcimpa, nyomja meg a +, - beállító gombot, hogy állítsa be az erejét a felszerelést.Specifikáció : Elem Típus : Aludni Aid Material : ABSBattery Típus : Lítium-ion (beépített) Akkumulátor Kapacitás : 500mah1. Ez a gép, újratölthető, az LCD fehér fény villog, az a töltés, s a fehér fény kialszik, ha tele van. Ne kapcsolja be a készüléket töltés közben. A gép fel van szerelve 20 perc időzítés, majd automatikusan leáll, 20 perc után. csatlakoztassa az elektróda kábel a fül a klipet, hogy az elektróda csatlakozó a fő unit5. Nedves a fül klip nedves papírtörlővel vagy water6.


Jellemzők

Item Type:
Sleep Aid
Material:
ABS
Battery Type:
Lithium ion (built in)
Battery Capacity:
500mah
1. This machine is rechargeable, the LCD white light flashes when charging, and the white light goes off when it is full.:
2. Do not turn on the machine when charging. :
3. The machine is equipped with 20 minutes timing, and will automatically shut down after 20 minutes.:
4. connect the electrode cable of the ear clip to the electrode socket of the main unit:
5. Wet the ear clip with wet paper towel or water:
6. Clip the electrode ear clips on the left and right earlobes (the two ear clips do not distinguish between positive and negative poles):
7. press the power, mode button to switch on and off.:
8. The machine has three modes:
T1 comfort mode, T2 stimulation mode, T3 strengthening mode, the default T1 mode, the default strength of 1 gear, the LCD display shows 20 minutes countdown.
9. Short press the power, mode key to switch modes in turn, short press the +, - adjustment key to adjust the strength of the gear, a total of 28 adjustable, each adjustment of the :

Termékek a kategóriában

Virágos Tristop 30ml - Natú Florais
  • Új

Virágos Tristop 30ml - Natú Florais

HUF 1665.00

segítségnyújtás abban a pillanatban a szomorúságsegítségnyújtás abban a pillanatban a szomorúság.Ez a virágos összetett jött létre, hogy segítse a stimuláció, az emberek,