12V DC Autó szivargyújtó Adapter hálózati Csatlakozó Aljzat Csatlakozó Adapter Férfi Dugó Hosszabbító Kábel (egyesült KIRÁLYSÁG)

12V DC Autó szivargyújtó Adapter hálózati Csatlakozó Aljzat Csatlakozó Adapter Férfi Dugó Hosszabbító Kábel (egyesült KIRÁLYSÁG)

HUF 7893.00

Összeg

⭐ Prémium Minőség - A szivargyújtó Adapter készült minőségű ABS anyagból, masszív, tartósKönnyű operarion-Könnyen használható, kényelmes használni. ⭐Könnyű operarion-Könnyen használható, kényelmes használni. ⭐Magas Teljesítmény-Könnyű, hogy a hatalom az autó elektronikus berendezések által extra teljesítmény(olyan, mint egy hatalom bankár).Könnyen lehetővé teszi parkolás ellenőrzési funkció, a kocsi fedélzeti kamera, ne félj, hogy elfogy az akkumulátor az autó többet. ⭐Széles körben Alkalmazás-Fit sok 12v eszközök, mint például : a Vezetői készülék, elektronikus kutya, dashcam, GPS, radar detektor, napelem, fűthető ülés, vezetett bélés szalag, Rino 650, gumiabroncs inflator, led-es lámpák, Garmin vagy más GPS-FM forgalmi vevő, ventilátor, VA nyújtott egészségügyi berendezés, amely egy cigarettát port a töltő, stb. ⭐Kockázatmentes vásárlás : nagy jelentőséget tulajdonítunk a vevőknek, s remélem, élvezheti a kellemes élményem.Ha bármilyen probléma van a termékeink, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges. ⭐ Prémium Minőség - A szivargyújtó Adapter készült minőségű ABS anyagból, masszív, tartós.Könnyű operarion-Könnyen használható, kényelmes használni. ⭐Könnyű operarion-Könnyen használható, kényelmes használni. ⭐Magas Teljesítmény-Könnyű, hogy a hatalom az autó elektronikus berendezések által extra teljesítmény(olyan, mint egy hatalom bankár).Könnyen lehetővé teszi parkolás ellenőrzési funkció, a kocsi fedélzeti kamera, ne félj, hogy elfogy az akkumulátor az autó többet. ⭐Széles körben Alkalmazás-Fit sok 12v eszközök, mint például : a Vezetői készülék, elektronikus kutya, dashcam, GPS, radar detektor, napelem, fűthető ülés, vezetett bélés szalag, Rino 650, gumiabroncs inflator, led-es lámpák, Garmin vagy más GPS-FM forgalmi vevő, ventilátor, VA nyújtott egészségügyi berendezés, amely egy cigarettát port a töltő, stb. ⭐Kockázatmentes vásárlás : nagy jelentőséget tulajdonítunk a vevőknek, s remélem, élvezheti a kellemes élményem.Ha bármilyen probléma van a termékeink, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.Jellemzők : 100% vadonatúj, jó minőségű, Mini méretű, kompakt kivitel.Csomag tartalma : 1x szivargyújtó Adapter(UK Plug).


Jellemzők

Termékek a kategóriában